ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντάνι Άλβες: Σοκάρει η 23χρονη – “Με έπιασε από τον λαιμό, με χτυπούσε στο πρόσωπο”

ντάνι-άλβες-σοκάρει-η-23χρονη-με-έπια-907499

Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στα χέρια του Ντάνι Άλβες, τον οποίο κατηγορεί για βιασμό, αποκάλυψε η 23χρονη στην κατάθεσή της.

Η κοπέλα ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον παίκτη όταν ήταν κλεισμένη μαζί του στο μπάνιο του νυχτερινού κέντρου Sutton, στη Βαρκελώνη, το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τη γυναίκα -όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βραζιλίας O’ Globo-, ο Βραζιλιάνος τη «χτυπούσε στο πρόσωπο», ενώ την εμπόδιζε ακόμα να βγει από την τουαλέτα.

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται υπό κράτηση από την περασμένη Παρασκευή. Ανακρίνεται ως ύποπτος για σεξουαλική επίθεση, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η πράξη ήταν συναινετική.

Στην κατάθεσή της, που αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα ABC, η νεαρή ανέφερε ότι ο Ντάνι Άλβες της έκανε νόημα να πλησιάσει. Εκείνη, σύμφωνα με την κατάθεσή της, πίστευε ότι θα έμπαινε σε άλλο χώρο VIP του νυχτερινού κέντρου. Όμως όταν η πόρτα έκλεισε κατάλαβε ότι ήταν κλειδωμένη στο μπάνιο.

«Του είπα ότι ήθελα να φύγω και μου είπε ότι δεν μπορούσα να φύγω», είπε στις τοπικές αρχές. «Με έπιασε από το λαιμό, δεν ξέρω αν και από τα μαλλιά και με πέταξε κάτω, πόνεσα», ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο Βραζιλιάνος φέρεται να ανάγκασε τη νεαρή να του κάνει στοματικό σεξ. «Αντιστάθηκα, αλλά ήταν πολύ πιο δυνατός από εμένα», είπε. Ο Βραζιλιάνος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη συνέχεια άρχισε να της επιτίθεται. «Με χτυπούσε στο πρόσωπο, ένιωθα ότι πνιγόμουν, όχι γιατί με έσφιγγε, αλλά εξαιτίας της αγωνίας που ένιωθα», πρόσθεσε. «Μετά απομακρύνθηκε και άρχισε να ντύνεται, οπότε σηκώθηκα κι εγώ και γύρισα να ανοίξω την πόρτα, αλλά μου είπε, “δεν θα φύγεις από εδώ, θα φύγω πρώτος», είπε.

Η νεαρή γυναίκα δεν μπόρεσε να αναφέρει με ακρίβεια πόσο χρόνο χρειάστηκε να φύγει από το μπάνιο, καθώς ήταν νευρική και δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα.

Μια φίλη της φερόμενης ως θύματος του Ντάνι Άλβες είπε σε δήλωση στο ισπανικό δικαστήριο ότι ο Βραζιλιάνος την κακοποίησε βίαια.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου