ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ενδιαφέρον στα δύο εντός και στην ενίσχυση

το-ενδιαφέρον-στα-δύο-εντός-και-στην-εν-907232

Στα δυο παιχνίδια έδρας που ακολουθούν και στην ενίσχυση της ομάδας έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό Βόλου, θεωρώντας πως με δύο σερί νίκες θα υπάρξει βαθμολογική ανάσα, η οποία θα βοηθήσει να υπάρξει και καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το πρώτο από τα δυο παιχνίδια έδρας με τον ΑΟ Χανιώτη Χαλκιδικής θα γίνει τελικά Δευτέρα (30/1) στο γήπεδο της Νεάπολης, καθώς την Κυριακή θα το χρησιμοποιήσει η Νίκη για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και αφού το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό αγωνίζεται ο ΝΠΣ Βόλος με τον Παναιτωλικό.

Η ΕΠΟ μετά από αίτημα της βολιώτικης ομάδας όρισε το παιχνίδι με την ομάδα από τη Χαλκιδική για τη Δευτέρα 30/1 στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και έτσι ο Ολυμπιακός δεν θα αναγκαστεί να παίξει σε Στεφανοβίκειο ή Αλμυρό ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ανάκαμψη της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός μετά από 10 αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με 10 βαθμούς είναι στην προτελευταία θέση και χρειάζεται πάση θυσία δύο νίκες στις αναμετρήσεις με Χανιώτη και Μακεδονικό Φούφα (Σάββατο 4/2/23), για να «ανασάνει», ενώ ως το τέλος του α’ γύρου θα παίξει και την Τετάρτη 8/2 εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης Κιλκίς.

Ενίσχυση με Ντινόπουλο

Η ενίσχυση του Ολυμπιακού Βόλου, που ξεκίνησε με την απόκτηση του Θανάση Μαργαρίτη, ο οποίος έπαιξε ήδη σε δύο ματς, συνεχίστηκε με τη σημαντική προσθήκη του επιθετικού Νίκου Ντινόπουλου, ενώ η διοίκηση είναι σε προχωρημένες επαφές με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές!

Ο Ντινόπουλος ήταν τα τελευταία τρία χρόνια στην ΑΕΠ Κοζάνης, έχοντας κερδίσει τίτλο πρωταθλητή στη Γ’ Εθνική με άνοδο στην Football League, αλλά και κύπελλο ΕΠΣ Κοζάνης, ενώ στη χρονιά ανόδου είχε σημαντική συμβολή με 10 γκολ σε 22 αγώνες.

Ο Νίκος Ντινόπουλος έχει ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού εδώ ξεκίνησε επαγγελματικά το ποδόσφαιρο την περίοδο 2013-14 στη Β’ Εθνική (6 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο) προερχόμενος από τα Γρεβενά Αεράτα. Ο 27χρονος Γρεβενιώτης φορ μετά τον Ολυμπιακό και πριν την ΑΕΠ Κοζάνης αγωνίστηκε και σε Θύελλα Φιλώτα Φλώρινας, Νάουσα, Τηλυκράτη Λευκάδας και Πιερικό.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Ντινόπουλο: «Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Ντινόπουλου. Ο Νίκος είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 1996 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στον Σύλλογό μας, καθώς έχει αγωνιστεί στην Κ20, αλλά και την πρώτη ομάδα την σεζόν 2013-2014.

Την καριέρα του την ξεκίνησε στα Γρεβενά Αεράτα, από όπου και κατάγεται, ενώ αγωνίστηκε επίσης και στις Θύελλα Φιλώτα, Φ.Α.Σ Νάουσα, Τηλυκράτη Λευκάδας, Πιερικό και Α.Ε.Π. Κοζάνης. Νίκο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας».

Ο Νίκος Ντινόπουλος προπονήθηκε χθες με την ομάδα και τέθηκε στη διάθεση του Κώστα Σταματίου για τα ματς που ακολουθούν.

Στη χθεσινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Θανάσης Μαργαρίτης που είχε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με την Καστοριά, το οποίο πάντως δεν φαίνεται ικανό να του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Χανιώτη.

Στο ματς της ερχόμενης Δευτέρας αναμένεται να επανέλθει ο Αντώνης Θεοδωρόπουλος που είχε ίωση, ενώ και χθες δεν προπονήθηκε ο Γιάννης Ντινιωτάκη, που επιμένει στην απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα.

Στο μεταξύ οι κινήσεις και οι συζητήσεις για την ενίσχυση της ομάδας γίνονται καθημερινά και τις επόμενες μέρες αναμένεται να οριστικοποιηθούν άλλες τρεις προσθήκες.

Ο ΑΟ Χανιώτης

Στον Ολυμπιακό πάντως πέρα από την ενίσχυση βλέπουν το δευτεριάτικο ματς ως εκκίνηση βαθμολογικής ανάκαμψης, έχοντας απέναντι μια ομάδα που τώρα είναι ψηλότερα!

Ο ΑΟ Χανιώτης, παρότι ξεκίνησε χωρίς να έχει νίκη στις τέσσερις αγωνιστικές, στη συνέχεια κέρδισε τρία ματς στην Κασσάνδρα και ένα στην Ελασσόνα και έχει φτάσει τώρα στην 4η θέση με 15 βαθμούς.

Ως γηπεδούχος έχασε από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου (1-2), είχε ισοπαλία (0-0) με τον Εδεσσαϊκό και κέρδισε τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (4-3) και στις δυο τελευταίες αγωνιστικές με επικράτησε 1-0 της Καστοριάς και του Μακεδονικού Φούφα.

Συνολικά έχει 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ στις «εξόδους» του εκτός από μια νίκη στην Ελασσόνα με 2-3 (4’ Κοντοθανάσης, 58’ Μουλτσιάς-15’ Βαταμίδης, 65’ Λάλκοβιτς, 90’ Τοπούζης) έχει χάσει σε Κοζάνη (4-0) και Μακρυχώρι Λάρισας από Δωτιέα (2-1) και έχει δυο ισοπαλίες στην Πιερία (2-2 με Σβορώνο και 0-0 με Πιερικό).

Ο ΑΟ Χανιώτης έχει σκοράρει 13 γκολ, με τον Θανάση Τοπούζη να έχει πετύχει παραπάνω από τα μισά (7) και από ένα έχουν σημειώσει οι Κράββαρης, Ασήμογλου, Βαταμίδης, Λάλκοβιτς, που έχει φύγει, και Σ. Θεοδωρίδης, που είναι στην ομάδα από τις 13/1.

Το ματς Ολυμπιακός Βόλου-ΑΟ Χανιώτης τη Δεύτερα 30/1 ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Αντωνίου, διαιτητής από τη Λάρισα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου