ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τελευταίος έλεγχος στον ΝΟΒΑ για το Παγκόσμιο Ιστιοπλοΐας

τελευταίος-έλεγχος-στον-νοβα-για-το-πα-906833

Χθες Τρίτη τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΑ επισκέφθηκε ο Αντρους Πόκσι, από την Παγκόσμια Κλάση ILCA, για τον τελευταίο έλεγχο και διευκρινίσεις όσον αφορά τη διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Νεότητας ILCA4, που διοργανώνει ο ΝΟΒΑ τον ερχόμενο Ιούλιο.

Ο κ. Πόκσι συνοδευόταν από τον Venue Manager του Event, Τάκη Νικηφορίδη, και τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Ομίλου, Λάμπης Τσουκαλάς, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Ομίλου και υπευθύνου της διοργάνωσης και αφού είδαν όλα τα διαδικαστικά σημεία του Event, στα ανακαινισμένα γραφεία του Ομίλου, περπάτησαν σε όλον τον περιβάλλοντα χώρο αναλύοντας κάθε χώρο και δράση εκεί.

Ο Αντρους Πόκσι έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις για την προετοιμασία έως και σήμερα, ανανεώνονταςτο ραντεβού με τους ανθρώπους του ΝΟΒΑ για τον Ιούλιο.

«Φυσικά έως τότε έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και στενή συνεργασία, αλλά τα θεμέλια έχουν μπει και όλοι θα δουλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για το 1ο Παγκόσμιο Ιστιοπλοϊας που έρχεται στην πόλη μας, στην Ιστορία του ΝΟΒΑ», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στη φωτογραφία ο Λάμπης Τσουκαλάς, πρόεδρος του ΝΟΒΑ (αριστερά) με τον κ. Αντρους Πόκσι (δεξιά).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου