ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε Ντινόπουλο ο Ολυμπιακός Βόλου

ανακοίνωσε-ντινόπουλο-ο-ολυμπιακός-β-906817

Τον επιθετικό Νίκο Ντινόπουλο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, για τον οποίον από χθες έγραψε το taxydromos.gr ότι είναι στο στόχαστρο.

Ο Ντινόπουλος στα 17 του έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου ως ταλέντο το 2013-14, προερχόμενος από τα Γρεβενά Αεράτα. Ο 27χρονος πλέον επιθετικός έχει μεγάλη αποχή, καθώς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λόγω τραυματισμού έχει αγωνιστεί μόλις φορά ως αλλαγή για 11 λεπτά σε επίσημο ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης, με την οποία έλυσε τη συνεργασία του στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, μετά από τρία χρόνια στους «βυσσινί».

Ο Γρεβενιώτης φορ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Θύελλα Φιλώτα, Νάουσα, Τηλυκράτη Λευκάδας και Πιερικό, έχοντας εκτός από τις έξι συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Β’ Εθνική, 62 παιχνίδια και 7 γκολ στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Ντινόπουλου. Ο Νίκος είναι γεννημένος στις 11 Μαρτίου του 1996 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Αυτή είναι η δεύτερη θητεία του στον Σύλλογο μας, καθώς έχει αγωνιστεί στην Κ20, αλλά και την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2013-2014. Την καριέρα του την ξεκίνησε στα Γρεβενά Αεράτα, από όπου και κατάγεται, ενώ αγωνίστηκε επίσης και στις Θύελλα Φιλώτα, Φ.Α.Σ Νάουσα, Τηλυκράτη Λευκάδας, Πιερικό και Α.Ε.Π. Κοζάνης. Νίκο, καλώς ήρθες στην ομάδα μας!”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου