ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίγες οι αλλαγές μεγάλο το ενδιαφέρον

λίγες-οι-αλλαγές-μεγάλο-το-ενδιαφέρον-906521

Με μια μόνο «αλλαγή» σε θέση κορυφής «πέρασε» το Σαββατοκύριακο, για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ δεν «άλλαξε» και το ότι δυο ομάδες διατηρούν το αήττητο… και δυο ομάδες δεν έχουν νίκη!

Ο Μαγνησιακός στην Α’ και η Σκιάθος στη Β’ παραμένουν χωρίς ήττα, ενώ η Δήμητρα στην Α’ και ο Απόλλων Καναλίων στη Γ’ δεν έχουν ακόμη νίκη. Αντίθετα την πρώτη εκτός έδρας ήττα γνώρισε ο ΓΣ Αλμυρού.

Στην Α’ Κατηγορία μετά την 11η αγωνιστική ο Μαγνησιακός διατήρησε το +5, έχοντας μπροστά του ακόμη ένα ντέρμπι τετράδας κι ενώ απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του α’ γύρου είναι μια ανάσα από την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα.

Στην επόμενη αγωνιστική ο Μαγνησιακός θα αγωνιστεί με τον Θησέα Αγριάς, ο οποίος μαζί με τον Ρήγα Φεραίο κέρδισαν εκτός έδρας και προσπέρασαν Σαρακηνό και ΓΣ Αλμυρού, κατέχοντας τις θέσεις 3-4, αφού η Αγία Άννα παραμένει σταθερά δεύτερη.

Το ματς Μαγνησιακός-Θησέας που ακολουθεί έχει την ιδιαιτερότητα πως στην τελευταία συνάντηση των δυο ομάδων ο Θησέας ήταν νικητής με 1-2 και μάλιστα με σκόρερ των δυο γκολ τον Ηλία Βλάχο, που φέτος αγωνίζεται στους πρωτοπόρους!

Στην αγωνιστική που πέρασε η ΑΕ 2002 πέτυχε δεύτερη νίκη εκτός έδρας αν και δεν το έχει καταφέρει ως γηπεδούχος (!), την ώρα που η Ακρόπολη παίζοντας στο Σέσκλο συνεχίζει να μην έχει νίκη αλλά ούτε και γκολ!

Στα γκολ της μεγάλης κατηγορίας με τα 26 της 11ης αγωνιστικής, φτάσαμε τα 284 με 120 σκόρερ και μόνο τον Παπαδημητρίου από την πρώτη τριάδα να σκοράρει…

Οι σκόρερ

19 ΓΚΟΛ: Ιάσων Παπαδημητρίου (Αγία Άννα)

12 ΓΚΟΛ: Δημήτρης Γάρος (Ρήγας Φεραίος)

10 ΓΚΟΛ: Γιάννης Αραπίτσας (ΓΣΑ)

6 ΓΚΟΛ: Μάριος Φουρκιώτης (Πύρασος), Τάσος Τσελεπής (Αγία Αννα), Δημήτρης Γκλαβίνης (Σαρακηνός), Ροτζέριο Μάρτινς (Πύρασος), Δημήτρης Παρίσης (ΑΕ 2002)

5 ΓΚΟΛ: Νίκος Παγώνης (Ακρόπολη), Δημήτρης Σέττος (Αγία Άννα), Κώστας Σιόβας (Ρήγας Φεραίος), Μάριος Κομπούρας (Αίας)

4 ΓΚΟΛ: Θανάσης Αραμπατζής (Σαρακηνός), Κώστας Οικονόμου (Μαγνησιακός), Σταύρος Βουρδάκης (Μαγνησιακός), Αλέξανδρος Σιώμος (Μαγνησιακός), Κώστας Αλαμάνης (Θησέας), Γιώργος Αλμασίδης (Θησέας), Γιώργος Δημητρίου (Αίας), Γιώργος Κωνσταντάκος (Τοξότης)

3 ΓΚΟΛ: Γιάννης Καρέτα (Αγία Άννα), Στέλιος Νάκας (Θησέας), Γιώργος Στουρνάρας (Δήμητρα), Πάνος Κοντοβάς (ΓΣΑ), Περικλής Χριστίδης (Μαγνησιακός), Δημήτρης Σιάτρας (Μαγνησιακός),Γιώργος Μπασαγιάννης (ΓΣΑ), Αντώνης Τζοβάρας (ΑΕ 2002), Αρης Κόρδα (ΑΕ 2002), Τάσος Μπουμπούκης (Πύρασος), Θανάσης Γκαραβέλας (Πύρασος), Γιάννης Καραγιώργος (Πύρασος), Σωτήρης Κατσιγιάννης (Πύρασος).

Στη Β’ Κατηγορία ΕΠΣΘ η Σκιάθος παρότι αήττητη είχε δεύτερη απώλεια έδρας με ισοπαλία και ο Αστέρας Ριζομύλου που κέρδισε στο ντέρμπι της Κάρλας τον Διαγόρα έμεινε μόνος στην κορυφή, ενώ ακολουθεί ντέρμπι τετράδας μεταξύ Πανιωνίου και Σκιάθου.

Τα γκολ στην κατηγορία έφτασαν τα 141 με «αλλαγή» στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ που είναι:

9 ΓΚΟΛ: Γιώργος Κιπτίου (Πανιώνιος)

8 ΓΚΟΛ: Τάσος Χούμπλης (ΑΠΟΒ)

6 ΓΚΟΛ: Κώστας Γουτούλης (Αστέρας) Κώστας Τσουπαρέλος (Σκόπελος)

4 ΓΚΟΛ: Άγγελος Κίτσας (Α.Γαζής), Κρίστιαν Τζελάι (Σκιάθος), Νίκος Κούκιος (Αγία Παρασκευή), Φίλιππος Παρθένης (ΑΠΟΒ), Παντελής Σαββίδης (Διαγόρας)

3 ΓΚΟΛ: Ανδρέας Τίτου (Μυρμιδόνες), Μάριος Καραγιαννόπουλος (Α. Γαζής), Γιώργος Φλώρος (Αστέρας), Γιώργος Τζίκας (Διαγόρας), Βαγγέλης Μηνάς (Σκόπελος)

Στη Γ’ Κατηγορία ο Ατρόμητος Νέας Ιωνίας με νίκη εκτός έδρας συνεχίζει μόνος στην κορυφή, αλλά με επίσης «διπλά» ακολουθούν στον πόντο η ΑΕ Χλόης και ο Αχιλλέας, οι οποίοι περιμένουν την επόμενη αγωνιστική το ρεπό του πρωτοπόρου για να προσπεράσουν έχοντας ματς έδρας.

Οι σκόρερ

7 ΓΚΟΛ: Θανάσης Κατσαβριάς (Αχιλλέας), Χρήστος Μπουρνάκης (Ατρόμητος),

6 ΓΚΟΛ: Δημήτρης Σιαφαρίκας (ΝΑ Νίκης), Κλίντον Κόσκου (Αχιλλέας)

5 ΓΚΟΛ: Θόδωρος Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Κώστας Γιαννακούρας (Ατρόμητος), Ελντίν Νιτσάι (Κένταυρος ΝΠ), Στεφανος Πριτσίνης (Ελευθεριακός), Θοδωρής Γκινίδης (ΝΑ Νίκης)

4 ΓΚΟΛ: Μιχάλης Νικολάου (Ηρακλής), Φοίβος Παντελίδης (Ηρακλής), Χρήστος Βαΐτσης (Χλόη), Μιχάλης Επιτροπάκης (Λεχώνια)

3 ΓΚΟΛ: Κώστας Βούλγαρης (ΝΑ Νίκης), Νίκος Κουσούλης (ΝΑ Νίκης), Σεραφείμ Τανός (Χλόη).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου