ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βραβεύσεις και κοπή πίτας για τον Νικόμαχο Βόλου

βραβεύσεις-και-κοπή-πίτας-για-τον-νικό-900753

Την εκδήλωση κοπής της πίτας του πραγματοποίησε ο σύλλογος τάε κβον ντο Νικόμαχος Βόλου, στην οποία έδωσαν το παρών πλήθος κόσμου, αλλά και η πολιτική ηγεσία του τόπου. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2022 και άρχισε το 2023 για τον Νικόμαχο Βόλου και αυτό τονίστηκε και στην κοπή της πίτας του, που έγινε μπροστά σε πλήθος κόσμου στο Ergon showground την Κυριακή 8 Ιανουαρίου.

Μετά την Πανευρωπαϊκή διάκριση που σημειώθηκε στην αρχή της περσινής αγωνιστικής χρονιάς, τις πανελλήνιες διακρίσεις που είχε σε κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων, ο Νικόμαχος, μπαίνοντας το 2023, βραβεύεται ως 6ος καλύτερος σύλλογος ανάμεσα σε 110 συλλόγους στα πρωταθλήματα Βορείου Ελλάδος για το 2022 και 2ος καλύτερος σύλλογος στις ηλικίες Παίδων-Κορασίδων 2008-2010.

Συνολικά 20 χρυσά, 12 ασημένια και 20 χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι αθλητές του βολιώτικου συλλόγου στα Προκριματικά πρωταθλήματα και έρχονται να συμπληρώσουν όλες τις υπόλοιπες πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις.

Όλοι οι αθλητές που σημείωσαν επιτυχίες βραβεύτηκαν στην εκδήλωση που έγινε σε μια κατάμεστη αίθουσα, όπου το παρών έδωσαν η υφυπουργός Παιδείας κα Μακρή Ζ., ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Μπουκώρος Χρ., οι βουλευτές κ.κ. Μεϊκόπουλος Αλ., Μαραβέγιας Κ. και η κα Παπανάτσιου Κ. Επίσης παρούσα ήταν η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, κα Κολυνδρίνη Δ. και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Καλαμπάκας Κ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο δήμαρχος Βόλου, κ. Μπέος Αχ., οι αντιδήμαρχοι κ. Ζαρκάδας Βεργής Απ. και Μαλαματίνης Απ., ο αντιπρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Νάσιος Απ. και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος Σαββάκης Αρ.

Για το 2023 ο σύλλογος δείχνει δυναμική, έχοντας και πάλι 5 αθλητές του στα κλιμάκια. Πρόκειται για τους Χλίτσιο Ανάργυρο, Αντωνίου Χρήστο, Ψαρογιάννη Ελένη, Καραγιαννόπουλο Απόστολο και Φραδέλο Μάριο. Οι αθλητές αυτοί εκτός από τον εξοπλισμό (φόρμες, μπουφάν, σάκους κλπ) τα οποία θα προμηθευτούν, θα συμμετέχουν δωρεάν σε διεθνή camp και διεθνείς αγώνες με την ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Μεγάλη αναγνώριση και επιτυχία αποτελεί η τοποθέτηση ως προπονητή κλιμακίων για το 2023 του προπονητή του Νικόμαχου Βόλου, Τόρη Δημήτριου. Για άλλη μία χρονιά ο σύλλογος αλλά και ο Καθηγητής Φυσικής αγωγής Τόρης Δημήτριος νιώθουν την ανάγκη να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη προς τη Διοίκηση της ΕΤΑΒΕ για την αναγνώριση αυτή.

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους προπονητές Τόρη Δημήτριο και Τόρη Παύλο καθώς και τη βοηθό προπονήτρια Βογιατζή Αγγελική και όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους και τονίζει πως θα συνεχίσει όπως όλα αυτά τα χρόνια τη δυναμική του πορεία, κρατώντας τον σύλλογο στην κορυφαία θέση που κατέχει στη γεωγραφική περιοχή που ανήκει”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου