ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκοψε πίτα ο σύλλογος Elite Taekwondo Academy Volos

εκοψε-πίτα-ο-σύλλογος-elite-taekwondo-academy-volos-900309

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου Elite Taekwondo Academy Volos, η βράβευση των διακριθέντων αθλητών για το έτος 2022 καθώς και η απονομή έγχρωμων ζωνών στους αθλητές που έλαβαν μέρος στις τελευταίες προαγωγικές εξετάσεις του συλλόγου.

Στην εκδήλωση αναλύθηκαν οι επιτυχίες του 2022 και τέθηκαν οι νέοι στόχοι για τη νέα χρονιά.

Όπως αναφέρουν ο προπονητής Χρυσοβαλάντης Χρηστάκης καθώς και το Δ.Σ. του συλλόγου, απερίγραπτη είναι η χαρά και η τιμή που αισθάνονται, καθώς μέσα σε έναν χρόνο λειτουργίας του συλλόγου η προσέλευση του κόσμου ήταν αξιοσημείωτη. Πλήθος αθλητών, συγγενών και φίλων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση γεμίζοντας την αίθουσα παιδικές φωνές και χαμόγελα.

Μέσα στην αγωνιστική χρονιά του έτους 2022, οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν να σκαρφαλώσουν αρκετές φορές στις θέσεις του βάθρου των εκάστοτε αγώνων. Χαρακτηριστικά, οι αθλητές Κατούνης Δημήτριος, Καζάκης Αλέξανδρος, Καρμάλης Άγγελος, Αγγελής Γεώργιος, Καζάκης Άγγελος, Τσουρέλης Γεώργιος, Τακτικός Άγγελος και Τσιβελέκος Κωνσταντίνος βραβεύθηκαν από τον σύλλογο για τις διακρίσεις που σημείωσαν το περασμένο έτος.

Σε δήλωση τους ο προπονητής Χρυσοβαλάντης Χρηστάκης καθώς και το Δ.Σ. ευχαριστούν όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, καθώς και τους επίσημους προσκεκλημένους που ήταν παρόντες, για να βραβεύσουν τα παιδιά και να εγγυηθούν πως θα είναι αρωγοί σε όλες τις δράσεις του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η υφυπουργός Παιδείας κ. Ζέττα Μακρή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Μπουκώρος Χρήστος, οι βουλευτές Μαγνησίας κ.κ. Λιούπης Αθανάσιος, Μαραβέγιας Κωνσταντίνος, Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος, η βουλευτής Μαγνησίας κ. Παπανάτσιου Αικατερίνη, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μόρας Αθανάσιος, ο αντιπρόεδρος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Νάσιος Απόστολος, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βόλου κ. Ζέρβας Αριστείδης, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Βόλου κ. Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής, ο αντιδήμαρχος Βόλου κ. Γκογκινούδης Τριαντάφυλλος, ο προϊστάμενος τμήματος Αθλητισμού ΠΕ Μαγνησίας κ. Κοντογιάννης Αθανάσιος, η πρόεδρος ΟΕΒΕΜ κ. Καναβιτσά Δωροθέα, ο Α’ αντιπρόεδρος ΟΕΒΕΜ κ. Πλουμιστός Νικόλαος, η αναπληρωτής γεν. γραμματέας της ΟΕΒΕΜ κ. Διανελάκη Ευαγγελία, ο πρόεδρος ΠΟΣΕΗ Μαγνησίας κ. Μαουσίδης Σεραφείμ, ο αντιπρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Βόλου κ. Ηλιόπουλος Βασίλης και ο προπονητής Αθλητικού Συλλόγου Ν. Ιωνίας Βόλου Σταματίου Ιωάννης.

Οι παράγοντες της Elite Taekwondo Academy Volos καθώς και το προπονητικό team της που αποτελείται από τον δάσκαλο Χρυσοβαλάντη Χρηστάκη και την προπονήτρια Γκογκινούδη Παρασκευή δηλώνουν πως ανανεώνουν το ραντεβού για του χρόνου, ακόμη πιο δυνατοί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου