ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Γκοντόπουλος και Αρέθας  

στο-βαλκανικό-πρωτάθλημα-γκοντόπουλ-899427

Για το Βελιγράδι αναχώρησε οδικώς χθες Τετάρτη η Εθνική Ομάδα Καράτε, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο 26ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Αγώνων Καράτε Παίδων-Κορασίδων, Ανδρών-Γυναικών και Βετεράνων. Οι εν λόγω αγώνες διοργανώνονται από τη Σερβική Ομοσπονδία Καράτε υπό την αιγίδα της Βαλκανικής Ομοσπονδίας Καράτε και θα διεξαχθούν το τριήμερο 3-5 Ιουνίου. Συνολικά θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1.200 αθλητές από 10 βαλκανικές χώρες.

Τη Θεσσαλία καθώς και την πόλη του Βόλου θα εκπροσωπήσουν οι δυο αθλητές του συλλόγου Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς «Ο ΜΑΧΗΤΗΣ» και με συνοδό τον περιφερειακό ομοσπονδιακό προπονητή Ιωάννη Κρίσιλα.

Αναλυτικά: Ο Μιχαήλ Γκοντόπουλος θα αγωνιστεί στην κατηγορία Kumite Παίδων 11 ετών -40 κιλά, ενώ ο Κωνσταντίνος Αρέθας στην κατηγορία Kumite Παίδων 12 ετών -52 κιλά.

Οι δυο αθλητές ευελπιστούν σε μια σημαντική διάκριση και για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Επίσης αξίζει να σημειωθεί οι δύο αθλητές κατέκτησαν μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων που πραγματοποιήθηκε τους προηγούμενους μήνες, στελεχώνοντας έτσι την Εθνική Ομάδα.

Η προετοιμασία των αθλητών έγινε με την καθοδήγηση του διευθύνοντα προπονητή του συλλόγου πτυχιούχο Α’ κατηγορίας καράτε Ιωάννη Κρίσιλα, με τον οποίο προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη αγωνιστική ομάδα του συστηματικά όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

«Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο διευθύνων προπονητής εύχονται καλή επιτυχία καθώς και σε όλη την εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συλλόγου της Αγριάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου