ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημοτικοί σύμβουλοι μοίρασαν 3.000 εισιτήρια σε μαθητές

δημοτικοί-σύμβουλοι-μοίρασαν-3-000-εισιτ-898871

Στις 9 και 12 Ιουνίου ο Βόλος έχει την τιμή και τη χαρά να φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο δύο σημαντικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου, με αντιπάλους τις αντίστοιχες της Κύπρου και του Κοσόβου για τον θεσμό του το UEFA Nations League.

Δημοτικοί σύμβουλοι, με απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, κατά ομάδες, επισκέφθηκαν δημοτικά και γυμνάσια σε Βόλο και Νέα Ιωνία και διένειμαν δωρεάν 3.000 εισιτήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να στηρίξουν την εθνική ομάδα.

Ο Δήμος Βόλου απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους Βολιώτες και βεβαίως ιδιαίτερα τους φίλους του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου «να παρακολουθήσουν τις σημαντικές αυτές αναμετρήσεις στηρίζοντας την προσπάθεια της εθνικής ομάδας και ενισχύοντας παράλληλα τον αγώνα για να καταστήσουμε το Πανθεσσαλικό εναλλακτική έδρα για όλους τους αγώνες των εθνικών μας συγκροτημάτων».

«Είναι οι πρώτοι επίσημοι αγώνες που η εθνική μας ομάδα δίνει στην πόλη μας και καθώς είναι και οι πρώτοι από τότε που το κόσμημα αυτό, το Πανθεσσαλικό, περιήλθε στον Δήμο Βόλου, όλοι μας, χωρίς χρώματα και οπαδικές προτιμήσεις, να δώσουμε βροντερό «παρών» για να γιορτάσουμε μαζί επιτυχίες.

Ας γίνουν οι αγώνες αυτοί η αφετηρία για ακόμα μεγαλύτερες και σημαντικότερες διοργανώσεις για το Πανθεσσαλικό, την πόλη του Βόλου και τον βολιώτικο αθλητισμό. Στις 9 και 12 Ιουνίου όλοι στο Πανθεσσαλικό, όλοι κοντά στην εθνική μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου