ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανθεσσαλικό για τελικό Κυπέλλου βάσει φιναλίστ  

πανθεσσαλικό-για-τελικό-κυπέλλου-βάσ-898767

Στην προκήρυξη του Κυπέλλου για τη σεζόν 2022-23 θα αναφέρεται ότι, αν το τρόπαιο διεκδικούν μία ομάδα από την Αθήνα και μία από τη Θεσσαλονίκη, τότε ο τελικός θα διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου. Αντίθετα, αν φιναλίστ είναι δύο ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, τότε ο τελικός θα ορίζεται σε ένα από τα γήπεδα της πόλης.

Αυτό αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, κάτι που δείχνει ότι είναι πολύ πιθανό ο Βόλος τα επόμενα χρόνια, εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά και ισχύσουν τα παραπάνω, να φιλοξενήσει ακόμη έναν τελικό Κυπέλλου μετά το 2017, τον οποίον πάντως λίγοι λόγω επεισοδίων θέλουν να θυμούνται.

Θυμίζουμε ότι το ΟΑΚΑ, μετά από εκείνον τον τελικό-ντροπή, ήταν η μόνιμη έδρα των τελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά πλέον θα πάψει να αποτελεί τη μοναδική επιλογή της ΕΠΟ, με την έδρα του τελικού να προκύπτει ανάλογα με τους φιναλίστ. Αυτό αποτελούσε και δίκαιο αίτημα των ομάδων εκτός Αττικής και ειδικά του ΠΑΟΚ, που υποχρεώθηκε να παίξει 4 από τους 5 τελικούς τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου