ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραίτηση Αρσένου από τον ΑΟ Τρίκαλα

παραίτηση-αρσένου-από-τον-αο-τρίκαλα-888585

Ο Στέλιος Αρσένος, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Πετριτή, επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα του Α.Ο. Τρίκαλα, Παναγιώτη Μαντζανά. και έθεσε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Από την πλευρά του Τρικαλινού επιχειρηματία έγινε μια προσπάθεια να μεταπείσει τον κ. Αρσένο, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό, κι έτσι ο Βολιώτης προπονητής αφήνει τους κυανέρυθρους στην 1η θέση του 3ου ομίλου με δέκα βαθμούς με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Μάλιστα, χθες βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο. Τρίκαλα στη Σωτήρα και σε κλίμα συγκίνησης χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές.

Ο νεαρός τεχνικός ευχήθηκε καλή επιτυχία στους κυανέρυθρους και να πετύχουν τους υψηλούς στόχους που έχει βάλει ο ΑΟ Τρίκαλα για το πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΑΟ Υπάτου με τον Τάκη Ρούσσα και τους συνεργάτες του, μετά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στην ομάδα.

Άγνωστο παραμένει αν ο Κώστας Φραντζέσκος, ο οποίος δείχνει ο επικρατέστερος, θα αναλάβει την ομάδα πριν το ντέρμπι της Κυριακής με τον Α.Ο. Υπάτου στη Θήβα, κάτι που δεν μοιάζει πολύ πιθανό.

Με βάση την παραπάνω εξέλιξη υπάρχουν ερωτηματικά για τη στάση του Τάκη Ρούσσα. Αν δηλαδή μετά το ματς με τον ΑΟ Υπάτου ακολουθήσει τον δρόμο του Αρσένου, καθώς θεωρείται δεδομένο πως η διοίκηση θα βρεθεί σε αναζήτηση προπονητή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου