ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παγκόσμιες διακρίσεις στο Αμπού Ντάμπι

παγκόσμιες-διακρίσεις-στο-αμπού-ντάμ-885646

Στο Αμπού Ντάμπι πραγματοποιήθηκε από τις 28/10 έως και τις 9/11 το παγκόσμιο πρωτάθλημα ζίου ζίτσου, στο οποίο η Ελλάδα ανέβηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στον κόσμο.

Η σχολή, 360ο Μαχητικός Γυμναστικός Σύλλογος εκπροσώπησε τη χώρα μας και συμμετείχε με τρεις αθλητές, πρωταθλητές στις κατηγορίες τους από το αντίστοιχο πανελλήνιο πρωτάθλημα, παίρνοντας την πρόκριση για τη συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συνοδευόμενοι από τον προπονητή των σχολών Συμεών Γιοβάνη.

Συγκεκριμένα:

  • ΜΑΤΘΙΛΔΗ ΝΤΑΛΑΜΠΥΡΑ στην κατηγορία -18 ετών +70 κιλά μάχη εδάφους κέρδισε την 3η θέση χάλκινο μετάλλιο.
  • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ στην κατηγορία -16 ετών -66 κιλά μάχη εδάφους, κατέκτησε την 7η θέση και μοριοδοτήθηκε για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  • ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΣΑΜΨΩΝ στην κατηγορία -18 ετών -70 κιλά μάχη εδάφους κατετάγη 7η.

Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του συλλόγου: «Οι αθλητές μας έδωσαν μεγάλες μάχες με την ελίτ αθλητών άλλων χωρών και απέδειξαν για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, που αποκομίζουν και αναπτύσσουν μέσα από σκληρές και δυνατές προπονήσεις.

Η κατάκτηση των υψηλών διακρίσεων είναι αποτέλεσμα δυνατής προπόνησης, προσήλωσης στον στόχο, πειθαρχίας και συνεχούς καθοδήγησης, επίβλεψης και ψυχολογικής στήριξης από τον προπονητή της σχολής μας Γιοβάνη Συμεών.

Ένα μεγάλο μπράβο στους αφανείς ήρωες αυτών των παιδιών, στους γονείς τους, για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο της σχολής μας και ειδικότερα στον προπονητή.

Ευχαριστούμε όσους στηρίζουν το έργο μας και στήριξαν την προσπάθεια των αθλητών μας ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ SECURITY – ΒΟΛΟΣ και τον κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, που συνέβαλε τα μέγιστα ως ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ των στελεχών της σχολής μας και την εταιρεία zinzino με εκπρόσωπο την κυρία Σελήνη Χρυσούλα, οι οποίοι βοήθησαν τους αθλητές μας παρέχοντας συμπληρώματα διατροφής. Η πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρουν τόσο τον προπονητή, όσο και τους αθλητές για το εκπληκτικό αυτό αποτέλεσμα».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου