ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οριστικά το Ελλάδα- Βόρεια Ιρλανδία στο Πανθεσσαλικό

οριστικά-το-ελλάδα-βόρεια-ιρλανδία-στ-885079

Η ΕΠΟ επικοινώνησε στις αποφάσεις της την πρόταση να γίνουν τα επόμενα συμβούλια σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αλλά και ότι το Πανθεσσαλικό θα είναι έδρα της Ελλάδας και με τη Βόρεια Ιρλανδία, μετά τους αγώνες με Κύπρο και Κόσοβο.

Οι αποφάσεις της ΕΠΟ: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή της, προχώρησε σε αναμόρφωση της σύνθεσής της ως εξής:

Τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος της Super League 1 Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θέσεις μελών κατέλαβαν ο Παναγιώτης Διακοφώτης αντί του παραιτηθέντος Κυριάκου Φύτρα και ο Αστέριος Τόκας αντί του Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Η Επιτροπή κατά τη συνεδρίασή της έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Να διεξαχθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση των Μελών της Ε.Π.Ο. στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ξάνθη.

Οριστικοποίησε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον αγώνα του UEFA Nations League με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτη Μπαλτάκος τέλος, πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Πιάνει δουλειά στην Κύπρο ο Κετσπάγια

Συμφώνησε και αναλαμβάνει την εθνική Κύπρου ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την ομοσπονδία και πλέον απομένουν τα τυπικά για να καθίσει εκ νέου σε πάγκο εθνικής ομάδας, με την πρώτη φορά να είναι στη Γεωργία (2009/14).

Ο Κετσπάγια που αποχώρησε προσφάτως από την Ανόρθωση, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Κύπρου κόντρα στην Ελλάδα (24/09, 21:45).

Ο 54χρονος τεχνικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ανόρθωση και στη συνέχεια πέρασε από Ολυμπιακό, εθνική Γεωργίας, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Όρενμπουργκ και ξανά από την Ανόρθωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου