ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Πανευρωπαϊκό Shinkyokushinkai δύο Βολιώτισσες

στο-πανευρωπαϊκό-shinkyokushinkai-δύο-βολιώτισσες-877828

Για τη Σόφια της Βουλγαρίας αναχωρεί οδικώς σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου η ελληνική αποστολή καράτε, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Shinkyokushinkai Εφήβων-Νεανίδων Κορασίδων, Νέων Ανδρών-Γυναικών και U21.

Οι εν λόγω αγώνες διοργανώνονται από την Ευρωπαϊκή Οργάνωση Shinkyokushin/Kyokushin (EKO) υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai (WKO) και θα διεξαχθούν στις 4-5 Νοεμβρίου 2022 με τη συμμετοχή 20 χωρών σε όλες τις κατηγορίες.

Τον σύλλογο παραδοσιακού καράτε Αγριάς «Ο Μαχητής» θα εκπροσωπήσει η 16χρονη αθλήτρια Μαρία-Μαγδαληνή Μίγκα στην κατηγορία Kumite Νεανίδων 50-55 κιλά με συνοδούς, τον αρχηγό Εκπρόσωπο Ελληνικού Shinkyokushinkai Shihan, Γεώργιο Κοσμίδη, και τον Branch Chief Shihan, Οτάριο Μελικιάδη.

Επίσης, το Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai karate «Α.Σ. Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία» θα εκπροσωπήσει η Ελεωνόρα Τσακρί.

Οπως αναφέρει ο σύλλογος της Αγριάς: «Η αθλήτρια ευελπιστεί σε μια σημαντική διάκριση και για την κατάκτηση ενός μεταλλίου σε ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα του πιο σκληρού στιλ.

Η προετοιμασία της αθλήτριας έγινε κάτω από την καθοδήγηση του διευθύνοντος προπονητή του συλλόγου μας, πτυχιούχου Α’ κατηγορίας Καράτε Sensei, Ιωάννη Κρίσιλα, με τον οποίο προπονούνται όλο αυτό το διάστημα, ενώ βοήθησαν στην προετοιμασία και οι κοινές προπονήσεις με την ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου του Shihan Γεωργίου Κοσμίδη.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο διευθύνων προπονητής εύχονται καλή επιτυχία στην αθλήτριά μας καθώς και σε όλη την ελληνική αποστολή του Shinkyokushinkai που θα λάβει μέρος».

Από τη μεριά του Α.Σ. Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία σημειώνεται μεταξύ άλλων πως: «Από τον Βόλο και το Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai karate «Α.Σ. Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία» συμμετέχει η Ελεωνόρα Τσακρί στην κατηγορία kumite Νεανίδων – 50 κιλά. Η αθλήτρια του συλλόγου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον δάσκαλο-προπονητή της Shihan Γιώργο Κοσμίδη και ευελπιστεί σε μια διάκριση. Τις υπηρεσίες του ως διεθνούς διαιτητή θα προσφέρει ο Γιώργος Κοσμίδης, ενώ θα παρευρεθεί στη Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών κρατών, μαζί με τον Shihan Οτάριο Μελικιάδη και τον Sensei Φίλιππο Παπαγιαννίδη, μέλος της τεχνικής επιτροπής.

Τους Ελληνες αθλητές και αθλήτριες θα κοουτσάρουν ο Shihan Οτάριο και ο Sensei Αλέξανδρος Γερολυμάτος. Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στην αθλήτρια και στον προπονητή καλή επιτυχία».

Ο Γιώργος Κοσμίδης με την Ελεωνόρα Τσακρί

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου