ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Nαυτικό Επιμελητήριο Ελλάδας στηρίζει το Skiathos Palace Cup   

το-nαυτικό-επιμελητήριο-ελλάδας-στηρί-8777

Μία ακόμη αναγνώριση για το SKIATHOS PALACE CUP, τον καταξιωμένο ιστιοπλοϊκό αγώνα που θα διεξαχθεί στην πανέμορφη Σκιάθο στις 6-8 Μαΐου.

Ο αγώνας τύπου match race θα είναι για πρώτη φορά υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που υποστηρίζει όλες τις δράσεις που προάγουν τον ναυταθλητισμό στους νέους και ενισχύουν την αγάπη για τη θάλασσα.

Στο πλαίσιο του SKIATHOS PALACE CUP, που αποτελεί μέλος του Hellenic Match Racing Tour και θα συγκεντρώσει ορισμένους από τους κορυφαίους Έλληνες ιστιοπλόους, στις μαγευτικές Κουκουναριές της Σκιάθου, διοργανώνεται παράλληλα ένας αγώνας optimist laser με παιδιά και νέους αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ειδικά για φέτος αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή παιδιών, αφού ήδη όλοι οι Ναυτικοί Όμιλοι της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδος, έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Στόχος του συγκεκριμένου αγώνα είναι η ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας και του Ναυταθλητισμού στους νέους, η ανάπτυξη σχέσεων υγιούς ανταγωνισμού και άμιλλας μεταξύ των αθλητών, καθώς και η προβολή του νησιού της Σκιάθου ως εναλλακτικού αθλητικού προορισμού.

Το πολυτελές ξενοδοχείο SKIATHOS PALACE, μέγας χορηγός του αγώνα, θα φιλοξενήσει αθλητές, δημοσιογράφους και επισκέπτες. Προσφάτως ανακαινισμένο και με πρωταγωνιστικά στοιχεία την απαράμιλλη θέα, την απέριττη πολυτέλεια των χώρων του, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών θα είναι ο πρωταγωνιστής του τριημέρου.

Διοργανωτές του αγώνα είναι ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου με την υποστήριξη της Ελληνικής Iστιοπλοϊκής Oμοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος».

Το Εvent Management έχει η Αριστέα Δερβένη με την εταιρεία TRINITY EVENTS, με πολύ πετυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου