ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ελαμψε» στην Καλλιθέα ο Κένταυρος Αγριάς

ελαμψε-στην-καλλιθέα-ο-κένταυρος-αγ-874558

Στην ελληνική μυθολογία ο Έσπερος ήταν η προσωποποίηση του φωτεινού αστέρα. Στην πρώτη αγωνιστική του 1ου Ομίλου (Α’ Υποόμιλος) της Β’ Εθνικής για το πρωτάθλημα χάντμπολ, αυτός που έλαμψε όμως με την εμφάνισή του ήταν ο Κένταυρος Αγριάς.

H ομάδα της Μαγνησίας πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση και πήρε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα για τη φετινή χρονιά με σκορ 26-31.

Στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Καλλιθέας η νεαρή ομάδα του Θοδωρή Παπαδόπουλου -με μέσο όρο ηλικίας τα 19 έτη- έλεγξε από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα, διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους και παίζοντας κατά διαστήματα με μεγάλη ταχύτητα κέρδισε τις εντυπώσεις, παίρνοντας τη σημαντική νίκη.

Ο Κένταυρος ταξίδεψε στην Αττική μην έχοντας στις τάξεις της τον αρχηγό Παναγιώτη Μησιρλίδη καθώς και τους Καρανάσιο, Λαγδό και Παπαδόπουλο. Παρόλ’ αυτά βρήκε λύσεις και έχοντας στυλοβάτες στην επίθεση τους Λαζάρου, Μακρή και Πάσχο κατάφερε να επικρατήσει του πολύ ικανού Έσπερου.

Η Διοίκηση του Κενταύρου οφείλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Έσπερου για τη θερμή φιλοξενία.

Την επόμενη Κυριακή ο Κένταυρος θα δοκιμαστεί στη γειτονική πόλη της Λαμίας, όπου θα αντιμετωπίσει τους Αμφικτύονες.

Πεντάλεπτα: (α) 3-2, 5-6, 7-7, 9-10, 11-12, 14-16 (β) 16-22, 19-23, 20-25, 21-27, 24-28, 26-31.

Για την ομάδα του Κενταύρου Άγριάς αγωνίστηκαν οι: Χανιάς Δ., Μηλιόρδος Δ., Αντωνιάδης Γ. (2), Καλαποδάς Αγ., Λαζαρίδης Β., Λαζάρου Θ. (9), Μιχαλόπουλος Δ., Χαλκιάς Θ.(1), Μακρής Γ. (7)., Χιώτης Κ. (3), Πάσχος Δ. (7) και Ελευθεριάδης Π. (2).

Η ομάδα του Κενταύρου με φόντο το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Καλλιθέας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου