ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Και πάλι στο βάθρο τα αδέλφια Στρούγκη

και-πάλι-στο-βάθρο-τα-αδέλφια-στρούγκη-874117

Μετά την Αρχαία Ολυμπία, τα αδέλφια Στρούγκη, ο 7χρονος Θανάσης και ο 9χρονος Θοδωρής, διακρίθηκαν και στην Καβάλα.

Τα δύο βολιωτάκια συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία και στον 5ο αγώνα του πανελλήνιου πρωταθλήματος motocross, που διεξήχθη μαζί με το BMU, το οποίο είναι το βαλκανικό Πρωτάθλημα ΜΧ.

Σε έναν αγώνα με ρεκόρ συμμετοχών στην κωμόπολη Κρηνίδες της Καβάλας, το διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, οι δύο Βολιώτες αναβάτες κατάφεραν να διακριθούν, ανεβαίνοντας από κοινού στο βάθρο.

Αρχικά, ο Θοδωρής Στρούγκης (#51) στην κατηγορία mx65 κατάφερε να τερματίσει 2ος στο Πανελλήνιο και 6ος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα με τις συμμετοχές στην κατηγορία του να έχουν ξεπεράσει τις 30.

Εν συνεχεία ο 7χρονος Θανάσης Στρούγκης, συμμετέχοντας στη μικρότερη κατηγορία των mx50 τερμάτισε 1ος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και 3ος στο Βαλκανικό, ανάμεσα σε 12 αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί πως η επιτυχία του Θανάση είναι ακόμη μεγαλύτερη, αν αναλογιστεί κανείς πως ήταν ο μοναδικός Έλληνας που ανέβηκε στην κατηγορία του στο βαλκανικό βάθρο.

Συνολικά ο αγώνας των Κρηνίδων καταγράφηκε ως ο πρώτος σε συμμετοχές αγώνας στην ιστορία του Βαλκανικού Motocross, μετρώντας 184.

Τα δύο βολιωτάκια κατέπληξαν με τις δεξιότητές τους στο χώμα

Ι. ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου