ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βολιώτες στο 8ο βαλκανικό πρωτάθλημα kyokushinkai karate

βολιώτες-στο-8ο-βαλκανικό-πρωτάθλημα-kyokushi-87242

Την πόλη του Βόλου και τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στο 8ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα knock – down όλων των κατηγοριών (παίδων, εφήβων, ανδρών και γυναικών) του δυναμικού Kyokushinkai Karate στο Βελιγράδι στη Σερβία αθλητές του αρχηγού και εκπροσώπου της χώρας μας Ιωάννη Στεφάνου της πρώτης και μητρικής οργάνωσης του συστήματος με αρχηγό τον Kancho Shokei Matsui 9 Dan.

Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Μαρτίου στο Βελιγράδι στη Σερβία με τη συμμετοχή όλων των βαλκανικών κρατών καθώς και της Αυστρίας και της Γαλλίας.

Το βαλκανικό πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα της Ευρώπης και το έχουν αποδείξει οι Βαλκάνιοι αθλητές και αθλήτριες στα Ευρωπαϊκά, Διεθνή και Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τις επιτυχίες τους, όπως ο Βούλγαρος πρωταθλητής Zahari Damyanov (παγκόσμιος πρωταθλητής του kyokushinkai Karate για την τετραετία 2015 – 2019).

Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι εξής αθλητές/τριες: Τσουκαλά Γεωργία στην Κατηγορία Κούμιτε Γυναικών -65κιλά, Ασκιανάκη Ροδάνθη στην Κατηγορία ΚΑΤΑ γυναικών, Σοφία Χασαπάκη στην κατηγορία κούμιτε κορασίδων -40 κιλών, Σηφάκης Μιχάλης στην κατηγορία κούμιτε Ανδρών -90 κιλών, Δελληγιάννης Νικόλαος στην κατηγορία κούμιτε Senior -90 κιλών.

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί οδικώς μεθαύριο Πέμπτη 24 Μαρτίου και οι αθλητές θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να κατακτήσουν μετάλλια και να προβάλλουν τη χώρα μας για μια ακόμη φορά. Ο εκπρόσωπος του kyokushinkai karate Ιωάννης Στεφάνου, αρχηγός της ελληνικής αποστολής θα συμμετάχει στο συνέδριο των αρχηγών – εκπροσώπων διεκδικώντας πρωταθλήματα για τη χώρα μας και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως διαιτητής των αγώνων.

Σε ανακοίνωση τονίζεται: «Τόσο ο εκπρόσωπος της Ελλάδας Shihan Ιωάννης Στεφάνου, όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας ευχαριστούν θερμά από καρδιάς τους χορηγούς της ελληνικής αποστολής, που παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε συνέβαλαν οικονομικά για την κάλυψη των εξόδων της ομάδας μας, καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της συμμετοχής μας και βοήθησαν ουσιαστικά στην επιτυχή παρουσίας μας. Πρόκειται για τα καταστήματα της πόλης μας:

  1. STATE COFFEE του Δημήτρη Πουρδάλα
  2. E – POWER A. ΝΤΟΥΡΑΣ & Π. ΑΠΕΡΓΗ Ι.Κ.Ε.
  3. ECO TECHNICAL SOLUTIONS
  4. ΤΟΡΗΣ – ΧΑΤΖΗΣ Ε.Π.Ε. ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤ/ΤΩΝ
  5. ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟ Ι. ΚΤΕΟ ΒΟΛΟΥ
  6. ΚΡΕΑΤΟΣ ΤΕΧΝΗ του Δάκη Τσίντρου.

Τέλος, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας εύχονται στην ελληνική ομάδα καλό ταξίδι και επιτυχίες στους αθλητές μας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου