ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έλαμψαν Καράγγελου και Φραγκάκη, κατακτώντας δύο χρυσά με τον ΝΟΒΑ

έλαμψαν-καράγγελου-και-φραγκάκη-κατα-869671

Οι Βολιώτισσες αθλήτριες του ΝΟΒΑ Ζωή Καράγγελου και Ελένη Φραγκάκη με αναπληρωματική την Μαρία-Ιωάννα Αμεραλή, κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο τεχνικό ντουέτο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας, το περασμένο Σάββατο (16/7) στο κολυμβητήριο του Αλίμου, καθώς βαθμολογήθηκαν με 76,4680β.

Οσον αφορά το τεχνικό ντουέτο, το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Πηνελόπη Καραμέσιου – Αντριάνα Μισίκεβιτς του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 75,5726β. και το χάλκινο οι Δανάη Καριώρη – Ευαγγελία Κουτίδη (αναπλ. Αθηνά Καμαρινοπούλου) του ΑΝΟ Γλυφάδας με 75,1225β.

Χθες, οι Ζωή Καράγγελου-Ελένη Φραγκάκη (αναπλ. Μαρία Ιωάννα Αμεραλή) κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο και στο ελεύθερο ντουέτο, καθώς βαθμολογήθηκαν με 78,2000 β. Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Πηνελόπη Καραμέσιου – Αντριάνα Μισίκεβιτς του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 77,1333 β. και το χάλκινο οι Ιφιγένεια Κρομμυδάκη / Γαλυφαλιάνα Νίκου του ΝΟ Χανίων με 77,0000 β.

Ο ΝΟΒΑ τερμάτισε 2ος στη γενική βαθμολογία, συγκεντρώνοντας 144 βαθμούς στο σύνολο και βρέθηκε πίσω από τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, που πήρε την πρωτιά με 159 βαθμούς, ενώ ο ΝΟ Χανίων κατετάγη 3ος με 133, αφήνοντας την ΑΕΚ στην 4η θέση με 112.

Στο μικτό τεχνικό ντουέτο αγωνίστηκαν δύο ομάδες από τον ΝΟΒΑ και συγκεκριμένα το χρυσό μετάλλιο πήραν οι Στυλιανός Κουκουσέλης-Φούσκης, Μαγδαληνή Παπαγεωργίου, ενώ το ασημένιο οι Δανάη Γιαννίκη-Σταυριανού, Νικόλαος Κουκουσέλης-Φούσκης.

Ο ΝΟΒΑ κατέκτησε επίσης το χρυσό μετάλλιο συμμετέχοντας μόνος του στο μικτό ομαδικό με τους Δανάη Γιαννίκη-Σταυριανού, Φωτεινή Ζάρρα, Στυλιανός Κουκουσέλης-Φούσκης

Νικόλαος Κουκουσέλης-Φούσκης, Μαγδαληνή Παπαγεωργίου, Ξένια Σιρίνα.

Στον τελικό του ελεύθερου ομαδικού, ο ΝΟΒΑ πήρε την 3η θέση και στο βάθρο ανέβηκαν οι: Μαρία-Ιωάννα Αμεραλή, Αθανασία-Ιωάννα Δελησταμάτη,

Φωτεινή Ζάρρα, Ανθή-Ιουλιανη Καλαούζη, Νικολέτα Καλτσογιάννη, Μάριεμ Μάμπρουκ, Δήμητρα Τιλελή και Ελένη Φράγγου.

Χρυσό μετάλλιο στο highlight, εξάλλου, πήρε ο ΝΟ Χανίων με τις Αναστασία Εικοσιπεντάκη, Μαρία Αρτεμη Εικοσιπεντάκη, Ειρήνη Κανατάκη, Μαρία Κοκκινάκη, Ιωάννα Μακρινάκη, Μαρία Μηνά, Ελένη Μπλεμπλιδάκη, Αντωνία Μπόκου, Αγγελική Τζατζιμάκη, Μαρία Τσιφετάκη, καθώς βαθμολογήθηκε με 76,0667β. Το ασημένιο πήρε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 75,1333β. και το χάλκινο ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 74,0667β.

Στο κόμπο, χρυσός ήταν ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με τις Μαρία Ματίνα Γκατζία, Γεωργία Ζώταλη, Ηλιάνα Καραμάνη, Πηνελόπη Καραμέσιου, Νικολέττα Λύρα, Αντριάνα Μισίκεβιτς, Βασιλική Μολώζη, Ζαφειρία Μουρατίδη, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου, Αννα Μαρία Ταξοπούλου (αναπλ. Χριστίνα Ζαγγάνα, Αναστασία Καραγιάννη) και με βαθμολογία 78,6000β. Το ασημένιο πήρε ο ΝΟ Χανίων με 76,1000β. και το χάλκινο ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 76,0000β.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου