ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυλαία στο Πανελλήνιο Κωπηλασίας, με δεύτερο τον ΟΕΑ/ΝΑΒ και δύο χρυσά για ΝΟΒΑ

αυλαία-στο-πανελλήνιο-κωπηλασίας-με-δ-869647

Με τελικό πρωταθλητή για το 2022 τον ΝΟ Ιωαννίνων έπεσε η αυλαία του 88ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας χθες Κυριακή στη λίμνη της Καστοριάς.

Οι Γιαννιώτες κατάφεραν να υπερασπιστούν τον τίτλο του πρωταθλητή που είχαν πάρει και πέρυσι, κατακτώντας στη Β’ φάση της Καστοριάς, 4 χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο και σε συνδυασμό με τα 7 χρυσά που είχαν κερδίσει στην Α’ Φάση ξεπέρασαν τον ΟΕΑ/ΝΑΒ και βρέθηκαν στην κορυφή του πίνακα των μεταλλίων.

Οι 11 τελικοί της Καστοριάς ήταν άκρως ανταγωνιστικοί με τους τέσσερις απ’ αυτούς να καταλήγουν στα πληρώματα του ΝΟΙ, οι δυο κατέληξαν στον ΝΟΒΑ, ενώ από ένα χρυσό κατέκτησαν οι ΝΟΘ, ΙΟΘ, ΝΟ Μαυροχωρίου, ΝΟΚ και ΠΝΟΙ.

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ δεν μπόρεσε να διατηρήσει τα πρωτεία από την Α’ φάση, κατακτώντας μόλις ένα χάλκινο μετάλλιο με τους Κωνσταντίνο Μιχαήλ Μελαχροινάκη, Σωτήρη Διαμαντάκο, Αναστάσιο Μαρούσο, Κωνσταντίνο Πατσιούρη στην τετράκωπο άνευ στους παίδες.

Αντίθετα ο ΝΟΒΑ κατάφερε να κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια, με τις Ιωάννα Τσοκανάκη, Σοφία Γκέκα, Κωνσταντίνα – Ειρήνη Ταχτατζή, Ευλαμπία Αννα Μεντεκίδη στην τετράκωπο άνευ στις κορασίδες, αλλά και στον τελικό των παίδων στην τετράκωπο άνευ, με τους Ιορδάνη Κωνσταντινίδη, Γεώργιο Καρρόπουλο, Βασίλη Κουτσελίνη και Αθανάσιο Μπάρδα.

Τέλος, ο ΝΟΒΑ πήρε και το ασημένιο με τις Νεφέλη Σκιαθίτη, Μελίνα Νιζάμη, Χρύσα Ταχτατζή, Ελένη Παπαρρίζου στο τετραπλό σκιφ κορασίδων, τερματίζοντας στη 10η θέση του πρωταθλήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου