ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χρέη ομοσπονδιακού τεχνικού και πάλι για τον Δημήτρη Τόρη

χρέη-ομοσπονδιακού-τεχνικού-και-πάλι-868664

Για ακόμη μία φορά ο Βολιώτης προπονητής Δημήτρης Τόρης θα αναλάβει χρέη ομοσπονδιακού προπονητή, καθοδηγώντας αυτή τη φορά την εθνική ομάδα ταεκβοντό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων, που θα γίνει στη Βουλγαρία από 2 έως 7 Αυγούστου.

Ο Βολιώτης προπονητής του Νικόμαχου σχολίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως νιώθει τιμή, χαρά και ευγνωμοσύνη που επιλέχθηκε για προπονητής της εθνικής ομάδας, ευχαριστώντας παράλληλα την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την εμπιστοσύνη, ενώ έδωσε πολλά συγχαρητήρια για τις πλήρεις αποστολές στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Τέλος, υποσχέθηκε μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό και τεχνικό τιμ να κάνει το καλύτερο δυνατό για να κρατήσουμε ψηλά τη χώρα μας και την ελληνική σημαία.

Συγχαρητήρια από Νικόμαχο

Σε ανακοίνωση του ΑΣ Νικόμαχος Βόλου τονίζεται: «Μεγάλη τιμή χαρά και υπερηφάνεια για τον ΑΣ Νικόμαχο Βόλου, αποτελεί το γεγονός της συμμετοχής ενός εκ των προπονητών ως ομοσπονδιακό προπονητή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Έφηβων Νεανίδων Ταεκβοντό που θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία από 2 έως 7 Αυγούστου.

Ο Δημήτρης Τόρης κλήθηκε από Την Ελληνική Ομοσπονδία ως προπονητής για να συμπληρώσει το προπονητικό team που θα είναι υπεύθυνο για την διοργάνωση αυτή.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν αθλητές Εθνικών ομάδων από 140 χώρες και συνολικά 1400 άτομα, παράγοντες, προπονητές και αθλητές θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο αυτό πρωτάθλημα, το οποίο θα είναι στο υψηλότερο επίπεδο που υπάρχει παγκοσμίως.

Η Ελληνική ομοσπονδία Ταεκβοντό θα στείλει πλήρης ομάδα και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Η αποστολή θα βρίσκεται στην Βουλγαρία μια ημέρα πριν την διοργάνωση για τον απαραίτητο εγκλιματισμό.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του συλλόγου εύχονται καλή δύναμη και επιτυχία σε όλη την ομάδα που θα βρίσκεται εκεί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου