ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Χρυσή αρχή για την αγωνιστική ομάδα της Elite Taekwondo Academy Volos  

χρυσή-αρχή-για-την-αγωνιστική-ομάδα-τ-865789

Μετάλλια όλων των αποχρώσεων και μάλιστα σε… ποσότητα κατέκτησαν οι αθλητές της Elite Taekwondo Academy Volos.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές του συλλόγου Elite Taekwondo Academy Volos βρέθηκαν στον Πολύγυρο και στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Σταμάτης Κασσής», κατακτώντας πλήθος χρυσών μεταλλίων που έφεραν τον σύλλογο στην 4η θέση πανελληνίως στη διοργάνωση.

Ο σύλλογος έλαβε μέρος με 8 αθλητές, κατακτώντας 5 χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο και μία 5η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελο για το 2022.

Ο δάσκαλος του συλλόγου, Χρηστάκης Χρυσοβαλάντης, επικροτεί την προσπάθεια των αθλητών του, προετοιμάζοντάς τους για τις επόμενες διοργανώσεις, καθώς δηλώνει πως η συστηματική προπόνηση και η αφοσίωση σ’ αυτό που αγαπούν θα τους οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο σύντομο μέλλον.

Ο Καρμάλης Άγγελος, ο Καζάκης Αλέξανδρος, ο Αγγελής Γεώργιος, ο Καζάκης Άγγελος και ο Κατούνης Δημήτριος, κερδίζοντας όλους τους αγώνες της κατηγορίας τους, παίζοντας με δυνατούς αντιπάλους, κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή του βάθρου ο καθένας στην κατηγορία του.

Ο Τσουρέλης Γεώργιος φτάνοντας στον τελικό της κατηγορίας του κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας κυριολεκτικά «στον πόντο». Ο Τακτικός Άγγελος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία του καθώς και ο Τσελεπίδης Πρόδρομος κατάφερε να βρεθεί στην 5η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο Κύπελλο ήταν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες στους οποίους έλαβε μέρος ο σύλλογος. Προς έκπληξη «όλων» τόσο το ήθος των αθλητών, όσο και η αγωνιστική τους απόδοση μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους αθλητές ξανά στη σκληρή προπόνηση, εστιάζοντας στα επόμενα πρωταθλήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου