ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συζητήσεις για αθλητικό κέντρο της Εθνικής Ελλάδος στον Βόλο!

συζητήσεις-για-αθλητικό-κέντρο-της-εθ-865604

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico ότι γίνεται προσπάθεια και διεξάγονται συζητήσεις, ώστε στην περιοχή της Νεάπολης να γίνει ένα αθλητικό κέντρο για τις εθνικές ποδοσφαιρικές ομάδες σε χώρο που θα παραχωρήσει ο δήμος Βόλου. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Μπέος (ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: TAXYDROMOS.GR):

«Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και πράγματα που δεν λέγονται. Η ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης είναι κι αυτή στο πλαίσιο υλοποίησης ενός μεγάλου σχεδίου. Λόγω της γραφειοκρατίας στην Ελλάδα λειτουργούν κάποια πράγματα σε αργούς ρυθμούς. Θα αναφέρω μία συζήτηση που γίνεται, δεν είναι κάτι εύκολο και θα είναι πολύ ευχάριστο γεγονός, αν συμβεί. Δεν με πειράζει, αν θα το κάψω, αλλά είναι πραγματικά μία συζήτηση που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες.

Υπάρχει μία γενναία χρηματοδότηση από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ για τη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου για τα εθνικά συγκροτήματα γενικά. Αυτή η συζήτηση έχει πλέον ξεκινήσει σε άλλα επίπεδα αυτή η επένδυση να γίνει εδώ στην περιοχή της Νεάπολης. Είναι ένα κατεβατό με όρους και προϋποθέσεις και αν ο δήμος Βόλου, επειδή η ΕΠΟ δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει, παραχωρεί έναν χώρο της τάξεως των 40, 50 στρεμμάτων, για να δημιουργηθεί ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

Μέχρι τώρα μπλοκάραμε ως Βόλος τη συζήτηση που «φωτογράφιζε» έναν συγκεκριμένο χώρο και θέλω να πιστεύω ότι θα υπάρχει μία θετική εξέλιξη. Αλλά και να μην υπάρξει, κάναμε την προσπάθεια».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου