ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντυπωσιακή νίκη για τον Κένταυρο Αγριάς

εντυπωσιακή-νίκη-για-τον-κένταυρο-αγρ-861520

«Κάλπασε» και στα Ιλίσια ο Κένταυρος Αγριάς, κερδίζοντας τον γηπεδούχο και μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι αήττητο Ηλυσιακό με 39-42. Για την 4η αγωνιστική του 1ου Ομίλου (Α Υποόμιλος) της Β’ Εθνικής του πρωταθλήματος handball, ο Κένταυρος ταξίδεψε την Κυριακή (6/11) λαβωμένος στην Αττική.

Έχοντας ήδη την απουσία του Μησιρλίδη, στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε και ο Γιάννης Μακρής, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Παρόλα αυτά ακολούθησε την ομάδα μέχρι την Αθήνα και στήριξε από τον πάγκο τις προσπάθειες των συμπαιχτών του. Η αποστολή αποχώρησε και χωρίς τον Άγγελο Καλαποδά.

Με τρεις τερματοφύλακες, με οκτώ (στην ουσία) παίχτες γηπέδου, έχοντας να διαχειριστεί την απρόσμενη ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής και με όλες τις παραπάνω απουσίες, η κατάσταση ήταν δυσοίωνη για την ομάδα της Μαγνησίας. Όμως, οι παίχτες του Θοδωρή Παπαδόπουλου και της Εύης Πασσιά συσπειρώθηκαν και κατάφεραν να γιατρέψουν τις «πληγές» τους, επιστρέφοντας στον Βόλο με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές τους.

Σε ένα παιχνίδι με φρενήρη ρυθμό, όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα, οι νεαροί παίχτες του Κενταύρου βρήκαν το σθένος και τις λύσεις απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Ηλυσιακού. Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπορεί να είχαν το προβάδισμα στο σκορ, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν μεγάλη διαφορά. Και οι δύο ομάδες έδωσαν προτεραιότητα στην επίθεση τους και το σκορ ημιχρόνου θύμισε τελικό αποτέλεσμα (25-23). Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν περισσότερο την άμυνα τους και βρίσκοντας λύσεις από τον εξαιρετικό Πάσχο, τόσο στο σκοράρισμα όσο και στις ασίστ, έλυσαν τον «γόρδιο δεσμό». Προηγήθηκαν από το 35’ και διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Σε ένα παιχνίδι που δεν υστέρησε κανείς, ο Θοδωρής Παπαδόπουλος αποκόμισε το μέγιστο των δυνατοτήτων από τους Λαζάρου (12), Αντωνιάδη (9) και Χιώτη -8- επιθετικά, είδε τον Μηλιόρδο κάτω από τα δοκάρια να μεταδίδει ηρεμία με καίριες επεμβάσεις και από τους Χαλκιά, Μιχαλόπουλο, Παπαδόπουλο και Ελευθεριάδη πήρε τις κατάλληλες βοήθειες για την επίτευξη μιας μεγάλης νίκης.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα μέχρι την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση. Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Έσπερο Καλλιθέας στο ΕΑΚ του Βόλου.

Πεντάλεπτα: (α) 3-2,8-8,12-11,17-15,21-19,25-23 (β) 27-27,28-30,29-34,33-38,37-40,39-42.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ: Μηλιόρδος Δ., Κούπας Δ., Χανιάς Δ., Αντωνιάδης Γ. (9), Λαζαρου Θ. (12), Μιχαλόπουλος Δ.(1), Παπαδόπουλος Γ., Χαλκιάς Θ.(2), Μακρής Γ., Χιώτης Κ. 8, Πάσχος Δ. (9), και Ελευθεριάδης Π.(1).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου