ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φινάλε με επιτυχίες  για ΟΑΜ

φινάλε-με-επιτυχίες-για-οαμ-855247

Με επιτυχίες ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Ομιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας στα δύο τελευταία τουρνουά της χρονιάς. Αρχικά στο τελευταίο πανελλαδικό πρωτάθλημα κατηγορίας Ε1 οι αθλητές Νικόλας Μπαρλάς και Βίκτωρας Τζαμτζής κατέκτησαν την 3η θέση στα διπλά στην κατηγορία Α12.

Η Αλεξάνδρα Κλαρούμενου έφτασε μέχρι την 8αδα στην κατηγορία Κ14 και ο Κωνσταντίνος Καρπούζας μέχρι την 8αδα στο μονό και πήρε την 3η θέση στο διπλό στην κατηγορία Α16 με συμπαίκτη τον Ιωάννη Σακκά από τον ΑΣ Κολλεγίου Deree.

Οι επιτυχίες όμως δεν σταμάτησαν εδώ, καθώς ο Κωνσταντίνος Καρπούζας εκπροσώπησε τον βολιώτικο σύλλογο στο τελευταίο τουρνουά της χρονιάς «masters», όπου προκρίνονται οι καλύτεροι 8 κάθε κατηγορίας. Αγωνιζόμενος φέτος για πρώτη χρονιά στην κατηγορία Α16 με φοβερές εμφανίσεις κέρδισε όλους τους αγώνες στον όμιλό του, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, όπου κατέλαβε την 2η θέση.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας συγχαίρει τους παραπάνω αθλητές και τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Αξελό Κωνσταντίνο και Ντανιελιάντς Άννα Μαρία», επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου