ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Αετό Αγριάς

μετάλλια-και-διακρίσεις-για-τον-αετό-α-854988

Ενα χρυσό, τρία αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές του Αετού Αγριάς στο Πανελλήνιο Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών Open Series, που έγινε στο Λουτράκι το περασμένο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρθηκε από την ΕΛΟΚ (Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε), υπό την αιγίδα της οποίας διεξήχθη η διοργάνωση, πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο άθλημα του Καράτε όλων των εποχών!

Στην ανακοίνωση του συλλόγου της Αγριάς τονίζεται: «Ο Αθλητικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών Αγριάς «ο Αετός» συμμετείχε με οκτώ αθλητές σε αυτήν την αποστολή, έχοντας τα εξής αποτελέσματα:

  • Μαρία Τσιρονικολή: 1η θέση χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία kumite κορασίδων 12 ετών 9-8-7 KYU +50kg
  • Ειρήνη Μιχαήλ: 2η θέση αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία kumite κορασίδων 12 ετών 9-8-7 KYU -50kg
  • Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος: 2η θέση αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία KUMITE ΠΑΙΔΩΝ 11 ετών 9-8-7 KYU -40kg
  • Γιονούς Σουμπάσι: 2η θέση αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία kumite παίδων 13 ετών 6-5-4 KYU -55Kg
  • Αργύρης Ρακιπλλάρι: 3η θέση χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία kumite παίδων 11 ετών +50kg
  • Δάφνη Σίμα: 4η θέση στην κατηγορία kumite νεανίδων 9-8-7 KYU 61+Kg
  • Δημήτρης Μιχαήλ στην κατηγορία kumite εφήβων 3-μαυρες KYU -52kg
  • Καλογερέας Έκτορας στην κατηγορία kumite εφήβων 3-μαυρες KYU -63kg

Οι αθλητές Δημήτρης Μιχαήλ και Έκτορας Καλογερέας δεν κατόρθωσαν να πάρουν θέση, όμως, όπως και οι υπόλοιποι αθλητές του Συλλόγου, απέδειξαν για ακόμη μια φορά τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλλουν, για να βελτιώνονται συνεχώς, καθώς και την επιμονή και υπομονή που διαθέτουν, ώστε να συνεχίσουν να μάχονται και να μην τα παρατάνε, εφαρμόζοντας έτσι στην πράξη τις αξίες που χαρίζει το άθλημα του Καράτε.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι εκπαιδευτές του Αλέξανδρος Άστλι και Διονυσία Άστλι, που ανέλαβαν την προετοιμασία των αθλητών, δηλώνουν συγκινημένοι για τη σπουδαία προσπάθειά τους και τη συμμετοχή τους σε μια τόσο δύσκολη διοργάνωση, έχοντας ελάχιστη εμπειρία στον αγωνιστικό τομέα και υπερήφανοι γι’ αυτά τα υπέροχα παιδιά ανεξαρτήτως αποτελέσματος!

Στόχος να επικεντρωθούν στις αστοχίες και να εστιάσουν στην αποφυγή αυτών. Ευχαριστούν θερμά όλους τους γονείς για την τόση εμπιστοσύνη και στήριξη που δείχνουν αλλά γενικότερα που είναι ΠΑΝΤΑ δίπλα τους! Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια μαζί!».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου