ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντός έδρας με το… αριστερό και ήττα από Οπούντιο για Θησέα

εντός-έδρας-με-το-αριστερό-και-ήττα-α-841464

Δεν ξεκίνησε με το δεξί η ομάδα της Αγριάς, χάνοντας με 0-1 από τον Οπούντιο εντός έδρας για την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και τον 4ο Όμιλο. Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου αν και προσπάθησαν δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του τερματοφύλακα Φαλαγγίτη.

Ο Βλάχος στο 8ο λεπτό δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση όπως θα ήθελε μετά από σέντρα του Βουρδάκη, ενώ ο φορ του Θησέα είδε την κεφαλιά του στο 19’ μετά από κόρνερ του Τσιανάκα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ο Οπούντιος απάντησε στις ευκαιρίες με δοκάρι, όταν στο 24’ ο Μαλέρδος έκανε τη σέντρα για τον Σεΐτι, με τον τελευταίο να σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό κάθετο.

Οτι δεν πέτυχε η ομάδα του Μαρτίνου με τον Σεΐτι, το κατάφερε με τον Πανάγου στο 30’, μετά από ασίστ του Σεΐτι και δυνατό σουτ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κουτσιρίμπα. Νέο κόρνερ από τον Τσιανάκα στο 45’ παραλίγο να φέρει την ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του προωθημένου Οικονόμου σταμάτησε στην αγκαλιά του Φαλαγγίτη, που έπεσε και μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία.

Σουτ του Βλάχου εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 57’, με την μπάλα να περνά κόρνερ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Σεΐτι στο 61’. Ο ποδοσφαιριστής του Οπούντιου είχε νέα τελική προσπάθεια στο 82’, με τον Θησέα να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Δουλάς είδε την προσπάθεια του μετά από σουτ εκτός περιοχής να περνά σε κόρνερ από απόκρουση του Φαλαγγίτη στο 87’. Στην εκτέλεση του ο Γκάγκας πήδηξε για κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Φαλαγγίτης φώναξε παρών, κρατώντας την μπάλα, όπως και το 0-1 μέχρι τέλους.

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γουίχε (70’ Ρακής), Γκάγκας, Μπόρας, (59’ Δουλάς), Χατζησταμάτης, Βουρδάκης (70’ Λίτσος), Τσιανάκας (85’ Ζάχος), Βλάχος, Οικονόμου, Σιώμος

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ: Φαλαγγίτης, Γκριτζάπης, Πανάγος, Νοουέλ, Δάβρης, Δούμουρας, Μαλέρδος (43’ Κόκκας), Κωτσαλάς (81’ Καραδήμος), Μέρμηγκας, Εντσο, Σεΐτι (87’ Κολιμάτσης).

Ι. ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου