ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωταθλητής ο Κωστούλας με την Κ15 του Ολυμπιακού  

πρωταθλητής-ο-κωστούλας-με-την-κ15-του-ο-83306

Πρωταθλητής στην ηλικιακή κατηγορία της Super League K15 για την σεζόν 2021/22 στέφθηκε με τον Βολιώτη Κωστούλα στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός Πειραιά, που επικράτησε του ΠΑΟΚ στα πέναλτι με 5-4 έπειτα από συγκλονιστικό αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στο Αγρίνιο και έληξε στην κανονική διάρκεια 2-2.

Ο Κωστούλας μάλιστα έχασε πέναλτι με το σκορ στη διαδικασία στο 4-4.

Στη μεγάλη αναμέτρηση, ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί με τον Ζουριδάκη στο 12’, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή με τους Τσιότα (51’ πεν.), Π. Καρακώστα (82’), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με ένα πέναλτι που έφερε τις αντιδράσεις των ασπρόμαυρων με τον Δαρβίρα στο 85’.

Ο νικητής δεν προέκυψε από την κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ή την ημίωρη παράταση με τη διαδικασία των πέναλτι να είναι μονόδρομος.

Εκεί οι παίκτες των ερυθρόλευκων αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι από τους αντίστοιχους του δικεφάλου και έφτασαν με σκορ 5-4 στην κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος της Super League στην Κ15, ενώ κατάφεραν να διατηρήσουν τα σκήπτρα του πρωταθλητή, καθώς και το 2020 είχαν επικρατήσει του Ατρομήτου.

ΠΑΟΚ: Μπελέρης, Τσιότας, Βυρσωκίνος, Κοσίδης, Μύθου (76’ Δριγκάκης), Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας (80+7’ Ρωμανίδης), Πάνος, Θεοφίλου (41’ Σιδηρόπουλος), Τουρσουνίδης (74’ Καρακώστας), Ντούνγκα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Σουλανιάκου, Καρκατσάλης, Καρακώστας (76’ Φίλης), Μιχαηλίδης (55’ Οσαφί), Τζώρτζης, Κωστούλας, Δαρβίρας, Ζουριδάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου