ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουντώνει η διαμάχη Αλαφούζου – Ολυμπιακού πριν από το ντέρμπι

φουντώνει-η-διαμάχη-αλαφούζου-ολυμπ-82990

Νέες «φωτιές» λίγες ημέρες πριν από το ντέρμπι των «αιωνίων» ανάβει η δήλωση που φέρεται να έκανε ο Γάννης Αλαφούζος κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στην η πρώτη συνεδρίαση που είχε την Πέμπτη (30/11).

«O Ολυμπιακός δουλεύει στο παρασκήνιο, ελέγχει το σύστημα και ο Παναθηναϊκός θα κάνει αγώνα για να το πολεμήσει», λέγεται ότι είπε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ στο περιθώριό της συνεδρίασης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday».

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να στάθηκε στα εξής σημεία:

Για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η «πράσινη» ΠΑΕ: «Η φετινή χρονιά όπως πηγαίνει θα έχει ίσα έξοδα με έσοδα. Έχουμε, όμως, χρέη 28 εκατ. ευρώ από προηγούμενες χρονιές και τα χρήματα που λείπουν δεν είναι εύκολο να τα βρούμε. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πώς μπορούμε να μαζέψουμε λεφτά, και τη Δευτέρα που θα έχουμε νέα συνάντηση θέλω να κάνετε τις προτάσεις σας».

Για την ανάγκη να έρθει περισσότερος κόσμος στη Συμμαχία: «Πρέπει να προσελκύσουμε και άλλο κόσμο. Σκεφθείτε τρόπους».

Για τη διαιτησία του Αρετόπουλου στον αγώνα με τον Πλατανιά αλλά και τον «αιώνιο αντίπαλο», Ολυμπιακό: «Να κάνουμε αγώνα να διαγραφεί από τους πίνακες ο Αρετόπουλος. Δεν είναι δυνατόν να το ανεχόμαστε μετά τα όσα έκανε στα Χανιά. Βλέπετε ότι ο Ολυμπιακός δουλεύει στο παρασκήνιο. Ελέγχει το σύστημα. Θα κάνουμε αγώνα για να το πολεμήσουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου