ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάββατο- Τετάρτη- Κυριακή αγώνες

σάββατο-τετάρτη-κυριακή-αγώνες-828537

Για την ΠΑΕ Βόλος που παίζει στα Χανιά, υποδέχεται Εργοτέλη και δοκιμάζεται στα Τρίκαλα …τηλεοπτικά

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα για την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ που περιμένοντας το +3 έχει αρχικά το μυαλό στην Κρήτη καθώς το Σάββατο θα αγωνιστεί στα Χανιά για την 4η αγωνιστική της Football League με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, ενώ θα έχει αγώνα …και την Τετάρτη … και την άλλη Κυριακή.

Την ερχόμενη Τετάρτη 21/11 θα γίνει εμβόλιμα η 5η αγωνιστική και η ΠΑΕ Βόλος θα υποδεχθεί στη Νεάπολη τον Εργοτέλη (στην αγωνιστική αυτή τηλεοπτικά θα είναι τα ματς Κέρκυρα – Δόξα Δράμας (Τετάρτη 21/11, 15:00) και Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας (Πέμπτη 22/11, 15:00).

Στην 6η αγωνιστική της Football League την Κυριακή 25/11 η ΠΑΕ Βόλος θα αγωνιστεί στα Τρίκαλα και το ματς αυτό (15:00) θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3, ενώ τηλεοπτικό θα είναι μια μέρα πριν το Κισσαμικός – Ηρόδοτος (Σάββατο 24/11, 15:00).

Στην 7η αγωνιστική στις 2 Δεκεμβρίου η ΠΑΕ Βόλος έχει νέα «έξοδο» παίζοντας στην Σπάρτη, ενώ τα τηλεοπτικά ματς είναι Πλατανιάς – Τρίκαλα (Σάββατο 1/12, 15:00) και Δόξα Δράμας – Παναχαϊκή (Κυριακή 2/12, 15:00).

Για την ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ προέχει τώρα το ματς του Σαββάτου για την 4η αγωνιστική της Football League όταν αγωνιστεί στα Χανιά με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό με τον Χουάν Φεράντο να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα και η ομάδα να επιδιώκει και πρώτη νίκη εκτός έδρας. Στο ματς του Σαββάτου στο γήπεδο Περιβολίων διαιτητής ορίστηκε ο Απ. Τζουμαλάκης από τις Σέρρες.

Σε απολογία η Δόξα

Μπροστά στον αθλητικό δικαστή για να απολογηθεί θα αναγκαστεί να βρεθεί αύριο Παρασκευή (16/11) η Δόξα Δράμας.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε κατά των «Μαυραετών» από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, για τον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με την ΠΑΕ Βόλος. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Δόξας δήλωσαν αντικανονικά ως γιατρό αγώνα το ίδιο πρόσωπο που ήταν και γιατρός της ομάδας.

Έτσι, η ΠΑΕ Βόλος προέβη σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, καθώς σύμφωνα με τον ΚΑΠ η παραβίαση του εν λόγω κανονισμού επιφέρει ήττα στα χαρτιά και πρόστιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE καλεί σε απολογία :

2) Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 16:00΄ την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017, για ό,τι λεπτομερώς περιγράφεται στην συγκοινοποιούμενη από 13-11-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ ( αγώνας 2ης αγωνιστικής ” ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 2017 – ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ”, 4/11/2018)».

Παράλληλα, το πειθαρχικό όργανο της Β’ Εθνικής κάλεσε σε απολογία και τον Αιγινιακό, καθώς ο Γιάννης Ορμυλιώτης, ο οποίος έκατσε στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός τεχνικός στο ματς με τον Ηρακλή, δεν είχε το προβλεπόμενο δίπλωμα προπονητή.

Ανακοίνωση συσπείρωσης από ΑΟΧ-Κισσαμικό

Μόλις έναν βαθμό έχει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ο αντίπαλος της ΠΑΕ Βόλος το Σάββατο ….ΑΟΧ-Κισσαμικός, ο οποίος, όμως, έχει παράπονα από τη διαιτησία. Με ανακοίνωσή τους οι Κρητικοί ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να παραδώσουν τα όπλα, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης και αντεπίθεσης. Παράλληλα, εξαπολύουν επίθεση στην ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους ορισμούς στα ματς τους, ενώ καταλήγουν ότι «όσο μας «πειράζετε» γινόμαστε πιο δυνατοί…».

«Δεν είμαστε από αυτούς που παρατάνε τη “μάχη” και “παραδίδουν τα όπλα”. Δεν χάνουμε την πίστη μας στην ομάδα μας και έχουμε ΑΠΟΛΥΤΗ εμπιστοσύνη στον προπονητή, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές μας. Η σκληρή και καθημερινή δουλειά τους είμαστε σίγουροι ότι θα αποφέρει “καρπούς” και σύντομα θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας μας στο τελευταίο της παιχνίδι, έστω κι αν δεν ήρθε το αποτέλεσμα που έπρεπε, “γεννά” προσδοκίες για καλύτερες μέρες.

Αυτό που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε είναι ότι στα τελευταία δύο παιχνίδια έπαιξαν ρόλο και άλλοι παράγοντες για να μην πάρουμε ό,τι αξίζουμε. Αυτό μας πεισμώνει και μας δημιουργεί έξτρα κίνητρο για να μπορέσουμε μελλοντικά να “νικήσουμε” και αυτούς τους παράγοντες. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας “εμφανιστούν” ξανά προσεχώς, αλλά η ανοχή έχει και τα όριά της…

Όλοι μαζί, ενωμένοι και συσπειρωμένοι, προχωράμε για ένα νέο ξεκίνημα το Σάββατο. Με υπομονή, επιμονή και πίστη στην ομάδα μας για το νικηφόρο αποτέλεσμα. Στα δύσκολα είναι που πρέπει να δείξουμε ότι στηρίζουμε έμπρακτα αυτή την ομάδα, αυτή την προσπάθεια»… αναφέρουν ακόμη στην ανακοίνωσή τους.

Η 4η και 5η αγωνιστική

Μπορεί στη Σούπερ Λίγκα να υπάρχει διακοπή λόγω Εθνικών Ομάδων, αλλά το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Η δράση συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική το διήμερο 17-18 Νοεμβρίου, ενώ ακολουθεί και μεσοβδόμαδη «στροφή», η 5η.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής έχει μια διαφοροποίηση, αφού τελικά το Σάββατο θα γίνουν τέσσερα ματς, καθώς τότε θα γίνει και το Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου) – Πλατανιάς που αρχικά ήταν να γίνει Κυριακή.

Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 15.00.

Αναλυτικά:

4η αγωνιστική

Σάββατο (17/11)

Εργοτέλης – Tρίκαλα (ΕΡΤ3)

ΑΟΧ-Κισσαμικός – ΠΑΕ Βόλος

Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος

Απόλλων Kαλαμαριάς (Πόντου) – Πλατανιάς

Κυριακή (18/11)

Απόλλων Λάρισας – Σπάρτη

Παναχαϊκή – Ηρακλής (ΕΡΤ3)

Αιγινιακός – Αήττητος Σπάτων

Κέρκυρα – A.E. Καραϊσκάκης

5η αγωνιστική

Τετάρτη (21/11)

Σπάρτη – Τρίκαλα

ΠΑΕ Βόλος – Εργοτέλης

Αήττητος Σπάτων – Παναχαϊκή

Πλατανιάς – ΑΟΧ-Κισσαμικός

Α.Ε. Καραϊσκάκης – Αιγινιακός

Ηρόδοτος – Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου)

Κέρκυρα – Δόξα Δράμας (ΕΡΤ3)

Πέμπτη (22/11)

Ηρακλής – Απόλλων Λάρισας (ΕΡΤ3)

Κληρώνει για το πρωτάθλημα Κ19

Ώρα να ξεκινήσει το πρωτάθλημα Κ19 της Φούτμπολ Λιγκ, στο οποίο η αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ προετοιμάζεται με προπονητή τον Δημήτρη Κόφφα … καθώς η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 15 του μήνα. Απ’ ό,τι διαφαίνεται μάλιστα, η έναρξη του πρωταθλήματος προορίζεται για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοέμβρη, 24 και 25 του μήνα και θα γίνει σε δύο ομίλους. Υπενθυμίζεται πως από τους δύο ομίλους, οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας θα αγωνιστούν σε αγώνες πλέι οφ, για την ανάδειξη του πρωταθλητή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου