ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Βολιώτισσες τρίδυμες Αλεξανδρή στο FINA Artistic Swimming World Series!

οι-βολιώτισσες-τρίδυμες-αλεξανδρή-στ-824379

To FINA Artistic Swimming World Series κάνει την 7η από τις 10 στάσεις στον Καναδά. Εκεί βρίσκονται κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας καλλιτεχνικής (συγχρονισμένης) κολύμβησης.

Εξήντα αθλητές από οκτώ έθνη θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό ο οποίος ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στο κλειστό συγκρότημα Surrey Sport and Leisure Complex, περίπου 40 χλμ νοτιοανατολικά του Βανκούβερ, αύριο. Εκτός από τις ομάδες φαβορί από την Ουκρανία και την Ιαπωνία, θα συμμετάσχουν εννέα Ολυμπιονίκες, και δυο ζευγάρια διδύμων και ένα τριδύμων!

Μέσα στα ονόματα που συμμετέχουν, ξεχωρίζουν και οι συμμετοχές από την Αυστρία, οι οποίες εκτός από οικογενειακή είναι και ελληνική και βολιώτικη υπόθεση. Οι Βολιώτισσες τρίδυμες που θα λάβουν μέρος είναι η Βασιλική Αλεξανδρή στο ατομικό ενώ οι αδελφές της Άννα – Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, οι οποίες αγωνίστηκαν και στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016, θα αγωνιστούν μαζί. Οι τρίδυμες, έχουν γεννηθεί στον Βόλο, είναι 20 ετών και είναι Αυστριακοί πολίτες εδώ και τέσσερα χρόνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου