ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε Καρρά και όχι μόνο ο ΓΣ Αλμυρού

ανακοίνωσε-καρρά-και-όχι-μόνο-ο-γσ-αλμυ-823157

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ο ΓΣ Αλμυρού ανακοίνωσε χθες την επίτευξη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά, ενώ ανανέωσαν τη συνεργασία τους και οι Στουρνάρας, Σταυράκης, Αλεξανδρής και Μπαρούτας.

Ο Σταμάτης Καρράς, έγινε γνωστός στο κοινό της Μαγνησίας μέσω του Ολυμπιακού Βόλου, με τον οποίο αγωνίστηκε για κάτι λιγότερο από τέσσερα χρόνια. Την περσινή περίοδο ο Καρράς αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Ταμυναικό στη Χαλκίδα και μέτρησε 18 συμμετοχές, ενώ έχει τεράστια εμπειρία και από τη Football League στην οποία έχει 108 παρουσίες και άλλες 101 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στο παρελθόν, πέραν του Ολυμπιακού Βόλου έχει αγωνιστεί σε Νέο Αστέρα Ρεθύμνου, ΑΟ Τρίκαλα, Θρασύβουλο, Πανσερραικό και Εργοτέλη.

Στην ανακοίνωση του ΓΣΑ αναφέρεται: «Η επιτροπή ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 με τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 29 ετών, αγωνίζεται με επιτυχία στην θέση του δεξιού μπακ όσο και του αμυντικού μέσου και στο παρελθόν έχει αγωνισθεί σε αρκετές ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής όπως Αστέρα Ρεθύμνου, Α.Ο Τρίκαλα, Θρασύβουλο, Ολυμπιακό Βόλου, Πανσερραϊκό, Εργοτέλη ενώ την ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018 ήταν στην ομάδα του Ταμυναϊκού Αλιβερίου. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Γ.Σ. Αλμυρού και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.

Επίσης ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ότι ανανέωσαν για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019 από τους βασικούς συντελεστές της περυσινής εκπληκτικής πορείας του Συλλόγου: Στουρνάρας Βαγγέλης, Σταυράκης Άγγελος, Αλεξανδρής Στέλιος, Μπαρούτας Νίκος. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Εκτός του Καρρά οι Αλμυριώτες, που αποτέλεσαν την έκπληξη της περσινής περιόδου στη Γ’ Εθνική, έχουν στο στόχαστρό τους και τον επιθετικό Χρήστο Αλεξίου, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα Ιτέας, και σε 24 συμμετοχές είχε 13 τέρματα.

Στο παρελθόν ο υψηλόσωμος φορ είχε αγωνιστεί σε Ακαδημία Λαμίας, Τύρναβο, Ηρακλή, Καβάλα, Βατανιακό, Πιερικό, Λαμία και ΑΕ Ιστιαίας, έχοντας 46 συμμετοχές και 8 γκολ στην Football League και 71 παρουσίες με 20 τέρματα στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα από την Κ20 της ΠΑΕ Ξάνθη, οι Αλμυριώτες επιθυμούν και τον Γιώργο Δημητρίου, με τον πρώην μέσο του Αίαντα Σούρπης και γεννημένο στις 25 Μαΐου του 2000 να έχει κάνει τα πρώτα του βήματα από τον Άθλο Αλμυρού όπου παρέμεινε για χρόνια και στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα Κ15 της Νίκης Βόλου, όταν αυτή βρισκόταν στη Super League κι από εκεί στην ομάδα των Αργοναυτών Αμαλιάπολης, πριν μετεγγραφεί στον Αίαντα Σούρπης.

Ένας ακόμη ταλαντούχος από την περιοχή του Αλμυρού που ενδιαφέρει τον ΓΣΑ είναι ο Στέλιος Τιμπλαλέξης από τη Δήμητρα.

Όσον αφορά το περσινό ρόστερ οι κυανόλευκοι είναι κοντά στο να ανακοινώσουν την παραμονή και των Κώστα Κυπτίου, Κώστα Κρανά, Παναγιώτη Κοντοβά, ενώ στην ομάδα αναμένεται να επιστρέψουν οι Σάββας Φαράντος και Αργύρης Κυριάκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου