ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος το Euro για τον Μάριο Γκόμεζ, υπέστη θλάση

τέλος-το-euro-για-τον-μάριο-γκόμεζ-υπέστη-θ-821875

Ακριβό τίμημα πληρώνει η Γερμανία για τη δραματική νίκη της επί της Ιταλίας, που της έδωσε την πρόκριση για τα ημιτελικά του EURO 2016.

Τρεις τραυματισμοί και μία τιμωρία προβληματίζουν έντονα τον Γιοακίμ Λεβ εν όψει του ημιτελικού της Πέμπτης, όπου η «νατσιονάλμανσαφτ» θα αντιμετωπίσει το νικητή της σημερινής αναμέτρησης Γαλλία-Ισλανδία.

Τα χειρότερα μαντάτα ήρθαν για τον Μάριο Γκόμεζ, ο οποίος με βάση τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έχει υποστεί θλάση στο δεξιό γαστροκνήμιο και τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο του τουρνουά, ήτοι και για τον τελικό της επόμενης Κυριακής, εφόσον τα «πάντσερ» φτάσουν ως εκεί.

Ο βετεράνος επιθετικός είναι ο μοναδικός κλασικός σέντερ-φορ στην 23άδα της Γερμανίας, η οποία στα πρώτα ματς του τουρνουά φάνηκε να έχει πρόβλημα όταν έπαιζε χωρίς «9άρι».

Σε ό,τι αφορά τον Σάμι Κεντίρα, ο οποίος αντικαταστάθηκε μετά από μόλις 15 λεπτά στον χθεσινό προημιτελικό, οι εξετάσεις έδειξαν ότι απέφυγε τη θλάση, όμως η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Το χειρότερο για τον Λεβ είναι ότι πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο αντικαταστάτης του, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ (δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο), που επίσης θεωρείται αμφίβολος. Εκτός πλάνων για τον ημιτελικό είναι σίγουρα ο Ματς Χούμελς, ο οποίος συμπλήρωσε δύο κίτρινες κάρτες.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου