ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα αίτηση εξαίρεσης σε βάρος του εισαγγελέα εφετών Στ. Δασκαλόπουλου κατέθεσε ο Βαγ. Μαρινάκης

νέα-αίτηση-εξαίρεσης-σε-βάρος-του-εισα-813007

Είναι η δωδέκατη κατά σειρά αίτηση εξαίρεσης που καταθέτει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του συγκεκριμένου εισαγγελέα, που χειρίζεται το φάκελο της εγκληματικής οργάνωσης. Εντύπωση προκαλεί ωστόσο ότι η προηγούμενη αίτηση εξαίρεσης που κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έχει ακόμα εκδικαστεί καν από το δικαστικό συμβούλιο!

Η πρόταση του εισαγγελέα Κουμπή είναι και αυτή η αίτηση να απορριφθεί, όπως οι 10 προηγούμενες, ως αβάσιμη.

Ωστόσο πριν καν ληφθεί η απόφαση για την ενδέκατη αίτηση, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει καταθέσει και δωδέκατη.

Ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος θα καταθέσει την πρόταση προς το συμβούλιο εφετών για το ποιοι από τους 35 κατηγορούμενους για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο θα παραπεμφθουν σε δίκη.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για πέντε κακουργήματα. Εγκληματική οργάνωση, απάτη, Ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης, Ηθική αυτουργία σε έκρηξη και Ηθική αυτουργία σε κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα. Μετά την απολογία του στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδαη, είχε καταβάλει εγγύηση 200.000 ευρώ καθώς και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Μια εμπλοκή που είχε οδηγήσει την έγκυρη βρετανική εφημερίδα Γκάρντιαν να ανεβάσει αναλυτικό άρθρο στην ηλεκτρονική της έκδοση, στο οποίο γινόταν εκτενής αναφορά στις δικαστικές περιπέτειες του προέδρου του Ολυμπιακού, με αφορμή το φημολογούμενο ενδιαφέρον του για την αγορά της αγγλικής ομάδας Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πηγή: skai.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου