ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακόμη πιο ψηλά ο 12χρονος Βολιώτης Ηλίας Καρνάβας

ακόμη-πιο-ψηλά-ο-12χρονος-βολιώτης-ηλίας-805152

Ολοένα και ανοδική είναι η πορεία του 12χρονου αθλητή της ελευθέρας πάλης, Ηλία Καρνάβα, ο οποίος συμμετέχει σε συνεχόμενους αγώνες με την Ακαδημία Βαρέων Αθλημάτων Βόλου Ολυμπιονίκης.

Αρχικά και στις αρχές Ιουνίου έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης στην κατηγορία προπαίδων και το άστρο του έλαμψε και στο κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης στη Λάρισα. Συγκεκριμένα έφθασε ως αήττητος στον τελικό της μεγαλύτερης σε συμμετοχές κατηγορίας των 54 κιλών, και νίκησε και στον τελικό με το εντυπωσιακό σκορ 12-2 και έφερε στην πόλη του Βόλου το Κύπελλο και το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας.

Μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο συμμετείχε και σε Διεθνές Τουρνουά στα Μετέωρα, όπου και κατέλαβε την 1η θέση. Αξίζει να σημειωθεί πως η κατάκτηση της πρώτης θέσης στη Λάρισα, άνοιξε την πόρτα της Εθνικής στον 12χρονο Βολιώτη, ο οποίος με την επιτυχία του αυτή συμμετείχε και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παμπαίδων στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, απ’ όπου και απεκόμισε πολύτιμες εμπειρίες.

Όμως οι επιτυχίες για τον Ολυμπιονίκη δεν σταματούν εδώ μια και εντυπωσιακός ήταν και ο πρωτοεμφανιζόμενος, Νικόλαος Παπούλιας, ο οποίος ξεπερνώντας το άγχος της πρώτης του επίσημης συμμέτοχης πάλεψε σε δύο αγώνες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μίας ακόμη μεγάλης κατηγορίας των 38 κιλών και αποκλείσθηκε στα ρεπεσάζ της κατηγορίας, ενώ στα Μετέωρα κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία του.

Με ανακοίνωσή τους οι προπονητές της Ακαδημίας αισθάνονται υπερήφανοι που έχουν στους κόλπους της ικανούς αθλητές με εργατικότητα και ήθος. Επίσης το Δ.Σ. της Ακαδημίας συγχαίρει τους αθλητές και τις οικογένειές τους για τις διακρίσεις τους, δίνοντας παράλληλα και ιδιαιτέρα συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα που αποτελείται από τους Ιωάννη Γαβρινιώτη, Κωνσταντίνο Καρνάβα και τον Head Coach of Crossfit Volos Ιωάννη Ρήγα, που αποδεικνύουν έμπρακτα από διοργάνωση σε διοργάνωση τη σταδιακή άνοδο του επιπέδου των αθλητών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου