ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πρώτη» για την ΠΑΕ Βόλος σήμερα στις 7.30 μ.μ. στη Νεάπολη

πρώτη-για-την-παε-βόλος-σήμερα-στις-7-30-802012

Τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα ξεκινήσει να βάζει από σήμερα η ΠΑΕ Βόλος, με τους κυανέρυθρους να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση στις 7.30μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης, που θα αποτελέσει την έδρα τους και στο πρωτάθλημα της Football League.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και ο καθιερωμένος αγιασμός θα γίνει σήμερα για τους παίκτες του Χουάν Φεράντο και αναμένεται να δώσουν το «παρών» τουλάχιστον 25 ποδοσφαιριστές, ενώ η ομάδα από 22 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πορταριά.

«Σήμερα Δευτέρα 9/7 στις 7.30 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το «παρών» στην πρώτη θα δώσουν και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ θα προηγηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός. Η πρώτη συγκέντρωση της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ θα είναι ανοιχτή στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΞΕΚΙΝΑ…», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος.

Το παρών αναμένεται να δώσουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Καμπαγέρο Σεμπάστιαν

Πέντα Μαρσέλο

Πίτου Γκαρσία

Δημόπουλος Στέργιος

Ντεντάκης Αντώνης

Ηλιόπουλος Κώστας

Μάντζης Βασίλης

Δεμηρτζόγλου Κώστας

Σαλαμούρας Αχιλλέας

Μηλιώτης Κώστας

Γκαλίτσιος Αλέξανδρος

Διμηνάς Δημήτρης

Καλαμίδας Βασίλης

Παπαδόπουλος Θωμάς

Ουνγιαλίδης Δημήτρης

Μπουργάνης Νίκος

Κραβαρίτης Βασίλης

Ζακ Αλμπέρτο Ενγκουέμ

Λόπες Γκαρσία

Καραγκιολίδης Φώτης

Κονσταντίν Καρρίκι

Τουλίκας Βασίλης

Στεργίδης Λυμπέρης

Ανδρικόπουλος Βλάσσης

Ρούσσος Αλμπέρτος

Επίσημα σε σχέση με πέρσι έχουν αποχωρήσει οι Ζέρης και Μελισσόπουλος.

Η ομάδα θα αναχωρήσει στις 22 Ιουλίου για την Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι τις 4 Αυγούστου. Επιπλέον, έχουν ήδη προγραμματιστεί τα πρώτα πέντε φιλικά προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα επισημοποιηθεί η διεξαγωγή και άλλων φιλικών αναμετρήσεων.

Τα πέντε πρώτα φιλικά προετοιμασίας της ΠΑΕ Βόλος έχουν ως εξής: Βόλος – Μαγνησιακός (28/7), Βόλος – Θησέας Αγριάς (3/8), Λαμία – Βόλος (8/8), Λεβαδειακός – Βόλος (13/8) και Βόλος – Τρίκαλα (19/8).

Όσον αφορά στη νέα ΠΑΕ το μετοχικό κεφαλαίο της ΠΑΕ Βόλος αποφασίστηκε να είναι 300.000 ευρώ, ενώ η τιμή της κάθε μετοχής ορίστηκε στα 30 ευρώ και ο αριθμός τραπεζικού λογαριασμού για την αγορά μετοχών: Τράπεζα EUROBANK: ΙΒΑΝ: GR 0602600780000400200994834 (Αιτιολογία: Για αγορά μετοχών της υπό σύστασης ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ) Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 24210 27671, 24210 27861.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου