ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε Καψιώτη, κράτησε Δημουλά και αποχαιρετά πέντε ο Θησέας

πήρε-καψιώτη-κράτησε-δημουλά-και-αποχ-799658

Στην απόκτηση του Γιάννη Καψιώτη, ο οποίος πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της τρομερής πορείας του ΓΣ Αλμυρού, προχώρησε ο Θησέας Αγριάς, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον 23χρονο μπακ.

Ο Καψιώτης γεννημένος στις 13/3/95, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Αλμυρού θα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική, αλλά από τα κυανόλευκα θα ντυθεί πλέον στα πράσινα του Θησέα. Την περσινή περίοδο συμμετείχε σε 19 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ στην κατηγορία της Γ’ έχει ακόμη 28 συμμετοχές με Πύρασο και Επισκοπή, αποτελώντας και μέλος του Ολυμπιακού Βόλου στη Football League.

Παράλληλα οι πρωταθλητές της περσινής Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ, διατήρησαν στις τάξεις τους τον 18χρονο (23/5/2000) Βασίλη Δημουλά, ο οποίος πέρυσι αποδείχθηκε πολυεργαλείο στα χέρια του Κώστα Παπαστεργίου, αγωνιζόμενος σε τέσσερις θέσεις, ενώ μέτρησε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, το οποίο κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά μετά από τον ΓΣ Αλμυρού αλλά και ακόμη 3 στο Κύπελλο ΕΠΣΘ. Στην ανακοίνωση παραμονής σημειώνεται: «Η διοίκηση του Γ.Σ. Θησέα Αγριάς ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Βασίλη Δημουλά και του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Τέλος, η διοίκηση του Θησέα, ευχαριστεί για την περσινή τους προσφορά, τους Φίλιππο Ρουκά, Ηλία Ισά, Αλέξανδρο Γκουγκούδη, Σπύρο Αναστασίου και Απόστολο Ιωάννου, οι οποίοι δεν συνεχίζουν στην ομάδα της Αγριάς και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.

Ι.Ζ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου