ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Δαλούκας «σφυρίζει» το Σπόρτινγκ-Βιντεότον!

ο-δαλούκας-σφυρίζει-το-σπόρτινγκ-βι-79232

«Η Βιντεότον ταξιδεύει στη Λισσαβόνα για το κρίσιμο ματς με τη Σπόρτινγκ, το απόγευμα της Πέμπτης. Ο 37χρονος Ελληνας διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης θα διευθύνει το παιχνίδι της Πορτογαλίας», αυτά προλογίζει στο αφιέρωμά της στον διεθνή Ελληνα ρέφερι το επίσημο σάιτ της Ούγγρικης Βιντεότον, όμως στην πραγματικά ευμεγέθη φωτογραφία που στολίζει το βασικό της θέμα, ο ρέφερι που απεικονίζεται ούτε 37χρονος είναι, ούτε «φαρμακοποιός στην επαγγελματική κοινωνική του ζωή», όπως διευκρινίζει παρακάτω.

Μάλλιστα, δεν είναι καν εν ενεργεία διαιτητής, μιας και ο διαιτητής της φωτογραφίας που επέλεξαν οι άνθρωποι της Βινεότον δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Δαλούκα, τον 34χρονο Βολιώτη που προ διετίας «τελείωσε» πρόωρα και εν μία νυκτί για το «έγκλημα κατά της Ελλάδος»!

Αναφερόμενο στον Κουκουλάκη, το πόρταλ της Βιντεότον, θυμίζει την παρουσία του στο παιχνίδι μιας άλλης ουγγρικής ομάδας, της Ουίπεστ, σε ευρωπαϊκό ματς με την Στεάουα το 2009, με τους Ρουμάνους να έχουν επιβληθεί 2-0 σε ένα άκρως επεισοδιακό αγώνα!
Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα πιο πρόσφατα ματς του στο γιουρόπα λιγκ που έχει διευθύνει (Στεάουα-Στουτγάρδη 1-5 και Γιουνγκ Μπόις-Λίβερπουλ 3-5) και σημειώνεται πως είναι καλός οιωνός τα δύο διπλά με σκορ μάλιστα που έχει «φέρει» ο Ελληνας όπου σφύριξε!

Τέλος, στο φινάλε του κειμένου αναφέρονται και οι βοηθοί του, Σαραϊδάρης και Καρσιώτης, αλλά και ο τέταρτος, ο Μπαλτάς. Πάλι καλά που δεν έχουν βάλει φωτογραφίες γιατί ήσαν ικανοί οι Ρουμάνοι να βάλουν αυτές των Δούρου, Βασσάρα!…

ΠΗΓΗ: soccerplus.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου