ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο εκνευρισμός της Άννας Κορακάκη για την εικόνα του σκοπευτηρίου της

ο-εκνευρισμός-της-άννας-κορακάκη-για-τ-787416

«Είχα σοκαριστεί από τις φωτογραφίες που είχα δει από τη Βραζιλία μέσω ίντερνετ. Αλλά το σοκ όταν έφτασα εδώ και είδα τον χώρο ήταν ακόμη μεγαλύτερο», δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη, που την Πέμπτη βρέθηκε για πρώτη φορά στον χώρο που έκανε τις προπονήσεις της.

Μιλώντας για την κατεδάφιση του αυτοσχέδιου σκοπευτηρίου της στο dramini.gr, η Άννα Κορακάκη ανέφερε:«Έχω ήδη δηλώσει ότι είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη. Δεν μπορώ να πω ότι νιώθω άσχημα, όπως ο πατέρας μου. Περισσότερο εκνευρισμένη είμαι, νευριασμένη και απογοητευμένη».

«Περίμενα έπειτα και από κάποιες συνεννοήσεις να βρω ένα ξύλινο σπιτάκι το οποίο είχαν πει ότι θα το τοποθετήσουν εδώ, ώστε να μπορώ να κάνω τις προπονήσεις μου για τον τελικό Παγκοσμίων Κυπέλων, που είναι σε λιγότερο από έναν μήνα στην Ιταλία», πρόσθεσε η χρυσή Ολυμπιονίκης.

Αντίστοιχες δηλώσεις έκανε και ο πατέρας και προπονητής της Τάσος Κορακάκης, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Μέσα στον ήλιο και μέσα στον αέρα δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Είναι λυπηρό».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Πηγή:dramini.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου