ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Beach Soccer στο Χορευτό

beach-soccer-στο-χορευτό-787035

Ο Αθλητικός Όμιλος “Κένταυρος” Ζαγοράς διοργανώνει και τη φετινή θερινή περίοδο για δέκατη όγδοη συνεχόμενη φορά τουρνουά Beach Soccer 5Χ5 στην άμμο, στην παραλία του Χορευτού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, μικροί – μεγάλοι, οι επισκέπτες της περιοχής καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος στις αθλητικές διοργανώσεις.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Α.Ο. Κένταυρος Ζαγοράς, ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι αγώνες του Βeach Soccer θα γίνουν στην άμμο, στην παραλία του Χορευτού. Η διάρκεια του τουρνουά είναι από 30 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου 2018, με τους τελικούς αγώνες όλων των κατηγοριών να γίνονται την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων. Επίσης οι αγώνες θα διεξαχθούν με σύστημα ομίλων – πρόκρισης.

Πληροφορίες όσον αφορά στις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και τα προγράμματα αγώνων θα αναρτηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, στην σελίδα στο facebook: (www.facebook.com/aozkentavros) καθώς και στο επίσημο site (http://www.aozkentavros.gr) του Α.Ο. Κενταύρου Ζαγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 24260 23060 κ. Θαρσίτη Γεώργιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου