ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Τοροσίδης!

επίσημο-στον-ολυμπιακό-ο-τοροσίδης-785953

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιασίν Μεριά, ο Ολυμπιακός έκανε και δεύτερο χτύπημα μέσα σε λίγη ώρα, αυτή την φορά πιο ηχηρό. Ο 33χρονος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, ο οποίος έπαιξε στους Πειραιώτες από το 2007 ως το 2013, επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι, φορώντας και πάλι την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα ύστερα από μια πενταετία.

Ο “Τόρο” ξεκίνησε την καριέρα του από την Ξάνθη το 2002 και το 2007 πήρε μετεγγραφή για τον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος εκεί για έξι χρόνια. Εν συνεχεία, ήρθε το εξωτερικό και η Ιταλία. Το 2013 πήγε στη Ρόμα και στην Αιώνια Πόλη αγωνίστηκε ως το 2016, όταν και μετακόμισε στη Μπολόνια για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας.

Ο Ολυμπιακός προσθέτει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία, που γνωρίζει τις απαιτήσεις της ομάδας, τις ανάγκες της και φυσικά τα κατατόπια στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το πιθανότερο είναι το συμβόλαιό του να είναι τριετούς διάρκειας.

Επίσης, ο διεθνής ακραίος μπακ τον περασμένο Μάρτιο έφτασε τις 96 συμμετοχές με το εθνόσημο, πιάνοντας τον Στράτο Αποστολάκη. Πλέον, στοχεύει στους πρώτους τέσσερις της σχετικής κατάταξης. Ο 32χρονος, ο οποίος είχε κάνει ντεμπούτο πριν 11 χρόνια με τη γαλανόλευκη, έχει μπροστά του τους Καραγκούνη (139), Ζαγοράκη (120), Κατσουράνη (116) και Μπασινά (100).

Πηγή: sport24.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου