ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανεβάζει ρυθμούς στην Πορταριά

ανεβάζει-ρυθμούς-στην-πορταριά-785731

Τρεις εβδομάδες προετοιμασίας ενόψει Football League κλείνει σήμερα η ομάδα της ΠΑΕ Βόλος που είναι για 8η μέρα στην Πορταριά του Πηλίου, ανεβάζοντας ρυθμούς και εκεί θα δώσει ένα ακόμη φιλικό. Από αύριο Δευτέρα θα τεθούν προς διάθεση και τα εισιτήρια διαρκείας που θα αφορούν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και για το Κύπελλο Ελλάδος και τα φιλικά προετοιμασίας.

Μετά το πρώτο θετικό φιλικό ο Χουάν Φεράντο έβγαλε πρώτα συμπεράσματα και κράτησε προληπτικά εκτός του Καραγκιολίδη και Λόπεζ Γκαρσία, ενώ ο Ισπανός τεχνικός και οι παίκτες του έχουν δουλέψει πολύ σκληρά στην Πορταριά όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με 28 ποδοσφαιριστές, με τον Φεράντο και τους συνεργάτες του να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί από τους παίκτες για να φανούν έτοιμοι για το καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα θα μείνει στην Πορταριά μέχρι τις 4 Αυγούστου και η ΠΑΕ Βόλος θα παίξει κι άλλο ένα φιλικό εκεί, την ερχόμενη Παρασκευή με τον Θησέα, ενώ μετά υπάρχουν και πολύ πιο δυνατά τεστ καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα εξής ματς:

Λαμία – Βόλος (8/8)

Λεβαδειακός – Βόλος (13/8)

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (17/8)

Βόλος – Τρίκαλα (19/8).

Γ.Σ. Αλμυρού – Βόλος(26/8).

Τα διαρκείας

Από αύριο θα τεθούν προς διάθεση τα εισιτήρια διαρκείας και η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος για την πρώτη χρονιά στη Β΄ Εθνική και με την ομάδα να βλέπει ψηλότερα αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα διαρκείας, με τα VIP να κοστίζουν 175 ευρώ και τα υπόλοιπα 75 ευρώ.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος αναφέρει: «Από αύριο Δευτέρα 30/7 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος για την αγωνιστική περίοδο 2018 -΄19. Τα εισιτήρια διαρκείας θα αφορούν στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Football League, το Κύπελλο Ελλάδος και για τα φιλικά προετοιμασίας.

Τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

Στα VIP που κοστίζουν 175 ευρώ και στα απλά που κοστίζουν 75 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος αποφάσισε να ορίσει προσιτές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους Βολιώτες να τα αποκτήσουν.

Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κάτοχος να είναι μέλος της ομάδας, με την ετήσια συνδρομή μέλους να ορίζεται στα 10 ευρώ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος καλεί τους Βολιώτες φίλους του ποδοσφαίρου να δείξουν για μία ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξή τους στην ΜΟΝΑΔΙΚΗ επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου της πόλης μας αλλά και όλης της Μαγνησίας, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην αναγέννηση του Βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος έχει θέσει ως στόχο να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή το ποδόσφαιρο της πόλης μας και η δυναμική παρουσία σας είναι απαραίτητη.

Αγοράζω εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος.

Στηρίζω την προσπάθεια.

Συμμετέχω και στη φετινή ποδοσφαιρική γιορτή.

Ώστε…Ολοι ΜΑΖΙ να γράψουμε την Ιστορία.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ Βόλος θα γίνεται από τα γραφεία της ομάδας, Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 24210-27671, 24210-27861».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου