ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαθηματική σωτηρία για Δήμητρα, νίκη γοήτρου για Θησέα  

μαθηματική-σωτηρία-για-δήμητρα-νίκη-γ-77066

Μαθηματική σωτηρία για τη Δήμητρα, που για την προτελευταία (21η) αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής πήρε ισοπαλία 2-2 στην Ελασσόνα από τον τοπικό ΠΟΕ και μάλιστα με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Ετσι ήταν θετικό το εξ ανάγκης ντεμπούτο του Χρόνη Σαπουνά στον πάγκο των Ευξεινουπολιτών, με τον πρώτο προπονητή Στέλιο Αρσένο να απουσιάζει στην Αθήνα, αφού παρακολουθεί σχολή προπονητών.

Η ομάδα της Ελασσόνας κατάφερε στο 28’ να προηγηθεί με 1-0 με τακουνάκι του Χαλάτση.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, αλλά το σκορ έως το ημίχρονο δεν άλλαξε. Μάλιστα, η Δήμητρα έμεινε πίσω με δύο τέρματα στο 54’, με τον Γκουντρουμπή με κοντινή προβολή να παραβιάζει για δεύτερη φορά την εστία του Σταυράκη.

Το 2-0 φαινόταν να διαμορφώνει τις ισορροπίες του αγώνα, αλλά στο 58’ η κόκκινη στον Φουρκιώτη της Ελασσόνας τις άλλαξε. Η ομάδα του Χρόνη Σαπουνά με παίκτη παραπάνω αντεπιτέθηκε και μείωσε στο 65’ με ψύχραιμο πλασέ του Πεπκολάι και συνέχισε να πιέζει. Τελικά, ανταμείφθηκε στις καθυστερήσεις με την εύστοχη κεφαλιά του Μπουμπούκη, που έκανε το τελικό 2-2, με την ισοπαλία της Δήμητρας να έχει … δόση Ερμή Νέας Ιωνίας, αφού ένας πρώην προπονητής του συλλόγου, που έπαψε να υφίσταται, και ένας πρώην παίκτης του συνέβαλαν, με την καθοδήγηση ο πρώτος από τον πάγκο και με το γκολ του στο τέλος ο δεύτερος, στην κατάκτηση του βαθμού.

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Μόρας): Γούπος, Καραμούλας, Νταπμώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (46’ Ιγγλέζος), Γκαμπέτας (46’ Αρσένης), Χαλάτσης, Γκουντρουμπής (63’ Τόλιος), Ματούλας (63’ Μπούσιας), Καραγκούνης (75’ Μουστάκας).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (Σαπουνάς): Σταυράκης, Λάμπος, Στεφανής, Γαλανόπουλος, Φαράντος, Καμπέρης (66’ Μαυροζούμης-λ. τρ. 71’ Παπουτσής), Καρράς, Διαμαντόπουλος (66’ Μπουμπούκης), Βουρδάκης, Πεπκολάι, Σιόβας (46’ Δημητρίου).

Επέστρεψε στις νίκες ο Θησέας

Εύκολο έκανε το έργο του κόντρα στην Αταλάντη ο Θησέας Αγριάς, κερδίζοντας στο «Βασδέκειο» με 3-0, παίρνοντας τη δεύτερη νίκη στην έδρα του εντός αγωνιστικού χώρου μετά απ’ αυτήν της 1ης αγωνιστικής επί του Εθνικού Ν.Κ. (!).

Για την ομάδα του Δημήτρη Κόφφα, που προετοιμάζεται πλέον να επιστρέψει στο τοπικό, ο Κατσιγιάννης πέτυχε το 1-0 με πλασέ εντός περιοχής στο 5’ και στο 13’ ήρθε και το δεύτερο τέρμα. Σκόρερ ο Αλμασίδης με κεφαλιά, έπειτα από ωραίο συνδυασμό του Σιώμου με τον Τσιανάκα και σέντρα του τελευταίου. Το 3-0 σημειώθηκε στο 30’ και ήταν και το τελικό σκορ, με τον Σιώμο να σερβίρει κάθετα για τον Τσιανάκα, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

ΘΗΣΕΑΣ (Κόφφας): Κουτσιρίμπας, Δημουλάς (70’ Μασούρας), Κουκουτής, Σπαθής (70’ Αλμπανίδης), Ιακωβίδης, Αλεξίου, Κουτσούκης, Τσιανάκας, Σιώμος (67’ Καρατσόλης), Κατσιγιάννης (67’ Χατζησταμάτης), Αλμασίδης.

Αποτελέσματα (21η)

ΑΟ Νέας Αρτάκης-ΑΟ Υπάτου 0-0

ΠΟ Φήκης-Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 0-1

(40’ Καραγκούνης)

Ηρακλής Λάρισας-Αμβρυσσέας 1-0

(28’ Χρηστίδης)

Ελασσόνα-Δήμητρα 2-2

(30’ Χαλάτσης, 52’ Γκουντρουμπής-65’ Πεπκολάι, 90’+4 Μπουμπούκης)

Θησέας Αγριάς-Αταλάντη 3-0

(6’ Κατσιγιάννης, 13’ Αλμασίδης, 37’ Τσιανάκας)

Ατρόμητος Παλαμά-Αετός 3-0 ά.α.

Επόμενη (22η)

ΑΟ Νέας Αρτάκης-ΠΟ Φήκης

ΑΟ Υπάτου-Ηρακλής Λάρισας

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου-ΠΟ Ελασσόνας

Αμβρυσσέας Διστόμου-Ατρόμητος Παλαμά

Δήμητρα Ευξεινούπολης-Θησέας Αγριάς

Αετός Μακρυχωρίου-Αταλάντη 0-3 ά.α.

Βαθμολογία

1.Ηρακλής Λάρισας 51

_______________________________

  1. ΑΟ Υπάτου 49
  2. ΠΟ Ελασσόνας 36
  3. Δήμητρα Ευξεινούπολης 34
  4. ΠΟ Φήκης 34
  5. Αμβρυσσέας Διστόμου 32
  6. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 32

_______________________________

  1. Ατρόμητος Παλαμά 30
  2. Νέα Αρτάκη 29
  3. Θησέας Αγριάς 19
  4. Αταλάντη 9

12 Αετός Μακρυχωρίου 1

Χρ. Θαν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου