ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Τρίπολης – Αρης: Η αποστολή για τον αγώνα

αστέρας-τρίπολης-αρης-η-αποστολή-για-76773

Ο τεχνικός της πελοποννησιακής ομάδας, Σάκης Τσιώλης, αναγκάστηκε να αποκλείσει έξι παίκτες, είτε λόγω τιμωριών, είτε λόγω τραυματισμών. Ο λόγος για τους Μπαρτολίνι, Ουσέρο, Σανκαρέ, Μπακασέτα, Πιπίνης και Περόνε.

Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Καρδιτσιώτης προπονητής είναι οι: Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Φορμίκα, Κωστούλας, Καστέλς, Ρούσσης, Ορόθκο, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Καρντάσιο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρο, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Καλαντζής και Γκάμπριελ.

Αρης: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης

Μία σημαντική απώλεια θα έχει ο Άρης στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Νταβίντ Αγκάνθο δεν κατάφερε να προπονηθεί λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο κι ως εκ τούτου αποκλείστηκε από την αποστολή.

Ο Ισπανός επιθετικός προσπάθησε να βγάλει το πρόγραμμα, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό κάτι τέτοιο κι έτσι θα είναι ο μεγάλος απών από τον αγώνα με τους Αρκάδες. Στην Θεσσαλονίκη έμειναν ακόμη οι Μάρκος Βελλίδης, Ρούμπεν Πουλίδο και Ανδρέας Ηρακλής που είναι τραυματίες.

Η 18άδα αποτελείται από τους: Διούδη, Γκούσεβ, Νούνο Κοέλιο, Αγγελούδη, Ασλανίδη, Γιαννίτση, Γιαννιώτα, Καζναφέρη, Καπετάνο, Μαργαρίτη, Παντίδο, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Σουνά, Τριανταφυλλάκο, Οικονομόπουλο, Τσουκανή, Ψυχογιό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου