ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεμινάριο καράτε δίπλα στη θάλασσα

σεμινάριο-καράτε-δίπλα-στη-θάλασσα-757270

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το «Summer Course Shinkyokushinkai» που διοργάνωσαν η Ακαδημία Shinkyokushinkai Βόλου, (Αρχηγείο του Ελληνικού Shinkyokushinkai) και ο σύλλογος παραδοσιακού καράτε Aγριάς «Ο Μαχητής» στο πράσινο χόρτο του Βeach Bar Ballux στο Καρνάγιο Κάτω Λεχωνίων.

Στο καλοκαιρινό μάθημα δίδαξε ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης, Αρχηγός Εκπρόσωπος του Ελληνικού shinkyokushinkai σε συνεργασία με τους Sensei Κρίσιλα Ιωάννη και Κοσμίδου Βίκυ. Οι αθλητές των δύο συλλόγων με τους συνοδούς τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των προπονητών και έλαβαν μέρος στην ξεχωριστή υπαίθρια προπόνηση αποκτώντας εμπειρίες και ανεβάζοντας το τεχνικό τους επίπεδο. Το καλοκαιρινό μάθημα άρχισε με βασικές τεχνικές ΚΙHΟΝ λακτισμάτων και χτυπημάτων και στη συνέχεια τα τμήματα διαχωρίστηκαν σε παιδικά και εφηβικά ενηλίκων. Ο Shihan Γιώργος Κοσμίδης δίδαξε τα προχωρημένα ΚΑΤA, τεχνικές επαφής, αγωνιστικό Dojo KOYMITE και αυτοάμυνα στους έφηβους και ενήλικες, τους Senpai και τους υψηλόβαθμους των βαθμών 2ο-1ο kyu. Οι Sensei Κρίσιλας Γιάννης και Κοσμίδου Βίκυ δίδαξαν στους μικρούς βαθμούς, ΚΑΤΑ και αγωνιστικό kumite. Τα Αναπνευστικά ΚΑΤΑ Sanchin και Tensho ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το σεμινάριο για τους μεγάλους, οι οποίοι με ξεχωριστό παλμό και ένταση εκτελούσαν όλες τις τεχνικές. Σημαντική η βοήθεια των Senpai Χάρη Xόνδρου, Καρολίνας Κακαζιάνη, Τζάλλα Μιχάλη, Περεντίδη Θεόδωρου, Βερούση Αργυρώς, Αγαθουλέση Θεόδωρου.

Τo σεμινάριο προσφέρθηκε δωρεάν στους αθλητές των δύο συλλόγων, μελών του Ελληνικού Shinkyokushinkai. Μετά το τέλος του σεμιναρίου όλοι οι αθλητές και εκπαιδευτές έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και απόλαυσαν την θάλασσα.

Οι δυο διοργανωτές σύλλογοι ευχαριστούν θερμά την Διεύθυνση του Beach Bar Βallux για την παραχώρηση του χώρου ώστε να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο και τους γονείς που αφιέρωσαν το απόγευμα τους για να παρευρεθούν στην όμορφη εκδήλωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου