ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεχωριστή εμπειρία για τους μικρούς της ΑΠΟΒ

ξεχωριστή-εμπειρία-για-τους-μικρούς-τ-75663

Οι νεαροί αθλητές – μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου είχαν την ευκαιρία την περασμένη Κυριακή 18 Μαρτίου να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία, ως φιλοξενούμενοι της ΑΕΚ.

Η ΑΠΟΒ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα με τρία τμήματα του συλλόγου και συγκεκριμένα με τις ηλικιακές κατηγορίες 2003, 2004 και 2006, με τους νεαρούς αθλητές να δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τις εμπειρίες που αποκόμισαν σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Στα φιλικά παιχνίδια με τα αγωνιστικά τμήματα της ΑΕΚ, οι νεαροί αθλητές της ΑΠΟΒ απέσπασαν κολακευτικά σχόλια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και παρουσιάζοντας αρκετά καλή εικόνα, τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και σε θέματα συμπεριφοράς, με την Ακαδημία να παραμένει πιστή στον σκοπό της, που είναι, μέσα από τη μεθοδική άθληση, η διαμόρφωση του χαρακτήρα των νέων αθλητών, η αγάπη για το ποδόσφαιρο και παράλληλα ο πολιτισμός της άθλησης.

Τέλος, με ανακοίνωσή της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βόλου ευχαριστεί θερμά την ομάδα της ΑΕΚ για τη φιλοξενία, με τα παιδιά να δηλώνουν ενθουσιασμένα με τις εμπειρίες που αποκόμισαν και θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια για το μέλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου