ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φινάλε στον Αλμυρό… με Αμβρυσσέα

φινάλε-στον-αλμυρό-με-αμβρυσσέα-72275

Το τελευταίο φετινό παιχνίδι στο γήπεδό του δίνει σήμερα στις 3 μ.μ. ο ΓΣ Αλμυρού, αντιμετωπίζοντας τον Αμβρυσσέα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» για τον 4ο όμιλο, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ στο φινάλε του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί στο Βόλο με τον Ολυμπιακό.

Ο Αλμυρός, έχοντας εξασφαλιστεί, δεν έχει άγχος, ενώ μοναδική απουσία και σήμερα είναι ο Γιάννας Καψιώτης. Ο ΓΣΑ είχε κερδίσει στον α΄ γύρο στο Δίστομο, και μετά στον Αμβρυσσέα (0-2) ανέλαβε προπονητής ο Τσίρκοβιτς (στη θέση του Η. Λιόντου).

Ο Αμβρυσσέας με Τσίρκοβιτς έχει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες (ενώ συνολικά έχει 9-4-9) και εκτός έδρας έχει δύο νίκες: μία στην πρεμιέρα στο Νεοχώρι και ξανακέρδισε Δεκέμβριο στο Καρπενήσι, έχει πάρει -εκτός από το Πανθεσσαλικό με τη Νίκη- άλλες δυο ισοπαλίες 1-1 σε Σέλλανα και Μαρτίνο, ενώ έχει 5 ήττες: σε Θήβα (4-1),ΝΠΣ Βόλος (3-1), Ιτέα (2-0), Ρήγα (2-1) Φάρσαλα (1-0) και Βόλο (3-0 από Ολυμπιακό).

Σε ανακοίνωση το Δ.Σ. το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Γ.Σ. Αλμυρού καλούν τoν φίλαθλο κόσμο της πόλης στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου, τονίζοντας πως «μετά από ένα μαραθώνιο 24 αγώνων, η ομάδα μας βρίσκεται στην καλύτερη θέση της στην ιστορία της και στην παρουσία της στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών, εκπροσωπώντας επάξια το ποδόσφαιρο της επαρχίας Αλμυρού».

Ο προπονητής του ΓΣΑ Κώστας Σταματίου, παραμένει τιμωρημένος και θα κοουτσάρει από την κερκίδα και στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα βρίσκονται οι: Σταυράκης, Μπαρούτας, Κόκκας, Χολέβας, Στουρνάρας, Θωμαΐδης, Αλεξανδρής, Κοντοβάς, Φλίγκος, Κιπτίου, Σαββίδης, Σκοπελίτης, Τσιουρής, Γκατζούλης, Μπιρμπίλης, Αράπης, Πρατής, Τσομπανόπουλος.

Διαιτητής στο σημερινό ματς του Αλμυρού με τον Αμβρυσσέα που «καίγεται» για νίκη ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Χρήστο Τζιαμπάση και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα, επίσης από την ίδια Ένωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου