ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίθεση σε δημοσιογράφο στο «Καραϊσκάκη»

επίθεση-σε-δημοσιογράφο-στο-καραϊσκ-714490

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας σε βάρος δημοσιογράφου φέρεται να σημειώθηκε την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην ανάπαυλα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (0-0).

Θύμα αυτής ήταν ο συντάκτης του Contra.gr Νίκος Γιαννόπουλος, που όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, την ώρα που απαθανάτιζε κάποιο περιστατικό στις κερκίδες του φαληρικού γηπέδου, έγινε αντιληπτός από οπαδούς των Πειραιωτών, που του ζήτησαν να διαγράψει το video.

Όταν εκείνος επικαλέστηκε την ιδιότητά του, αρνούμενος να το διαγράψει, του επιτέθηκαν και τον προπηλάκισαν και μάλιστα ένας από αυτούς του δάγκωσε το αυτί.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος μεταφέρθηκε συνοδεία του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά στο ιατρείο του γηπέδου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και ακολούθως επέστρεψε στη θέση του χωρίς επιπλέον συνέπειες για τη σωματική του ακεραιότητα.

Υπενθυμίζεται ότι επίθεση από από κουκουλοφόρους είχε δεχτεί στο γήπεδο του Φαλήρου στις 25 Φεβρουαρίου δημοσιογράφος της ιστοσελίδας gazzetta.gr, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου