ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… όνειρο του Βοσκάκη και ο εκνευρισμός του Κομπότη

το-όνειρο-του-βοσκάκη-και-ο-εκνευρισμ-714486
Με τον διαιτητή Βοσκάκη «ασχολήθηκε» ο Έβαλντ Λίνεν μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.
Ο Γερμανός στάθηκε στην ανατροπή του Πετρόπουλου από τον Χοσέμι στο πρώτο μέρος και υποστήριξε πως αν δινόταν κόκκινη κάρτα στον Ισπανό, ίσως η τελική έκβαση του αγώνα να ήταν διαφορετική.
Ειδικότερα, ο προπονητής της ΑΕΚ είπε:
«Το παιχνίδι ήταν κακό για τις δύο ομάδες με πολλά λάθη. Όμως στο ίδιο επίπεδο ήταν και ο διαιτητής. Είχε μεγάλη επίδραση στο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να δώσει κόκκινη κάρτα στην φάση του Πετρόπουλου.
» Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δόθηκε (σ.σ.: η κάρτα). Ίσως ο διαιτητής κοιμήθηκε χθες το βράδυ και είδε όνειρο πως οι κανόνες αλλάζουν για αυτό το παιχνίδι. Ίσως να συνέβη κάτι τέτοιο…»
Ωστόσο, ο Λίνεν προσέθεσε ότι «δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από το ματς» για να επανέλθει για τον διαιτητή:
«Αν έδειχνε κόκκινη κάρτα, ενδεχομένως να παίρναμε κάτι περισσότερο. Για μένα δεν αποτελεί δικαιολογία η διαιτησία, απλώς λέω ότι έπρεπε να δοθεί κόκκινη. Και οι παίκτες μου έκαναν πολλά λάθη, αλλά λάθη έκανε και ο διαιτητής».
Ευχαριστίες της ΠΑΕ στον κόσμο
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, για να ευχαριστήσει όσους πήγαν σήμερα στο γήπεδο του Λεβαδειακού για να συμπαρασταθούν στην ομάδα, αλλά και όσους πήγαν και τελικά δεν κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας που ήταν στο γήπεδο και συμπαραστάθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Επίσης, τους φιλάθλους της ΑΕΚ που πήγαν στην Λιβαδειά και τελικά δεν μπόρεσαν να μπουν στο γήπεδο. Έγινε προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή για να εξυπηρετηθούν όλοι, αλλά για λόγους ασφαλείας αυτό δεν κατέστη δυνατό».
Και εκνευρισμός Κομπότη
Ωστόσο, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης παρουσιάστηκε εκνευρισμένος για την παρουσία οπαδών της «Ένωσης» στη Λιβαδειά.
Η ΑΕΚ είχε μεγάλη συμπαράσταση από τους οπαδούς της παρά το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός έδωσε μόλις 350 εισιτήρια και σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ το αφεντικό του Λεβαδειακού φώναζε στα αποδυτήρια:
«Είστε ανύπαρκτοι. Φέρατε 2.000 κόσμο για να με βρίζει συνέχεια σ’ όλο το ματς! Είστε ανύπαρκτοι. Δεν υπάρχετε πουθενά. Δεν υπάρχει καμιά διοίκηση της ΑΕΚ. Πουθενάδες! Θα βρω άλλο τρόπο να σας ρίξω. Αν δεν σας ρίξω, να με γ…!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου