ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλοξενεί τον Εργοτέλη η ΠΑΕ Βόλος

φιλοξενεί-τον-εργοτέλη-η-παε-βόλος-710279

Με στόχο να υποχρεώσει τον Εργοτέλη στην πρώτη του φετινή απώλεια η ΠΑΕ Βόλος αναμετράται σήμερα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, με τη μάχη κόντρα στους Κρητικούς να συνεχίζεται για τους κυανέρυθρους.

Μετά το 1-2 απέναντι στον ΑΟΧ-Κισσαμικό η ΠΑΕ Βόλος θέλει σήμερα το 4ο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ περιμένει και τη δικαίωση στην υπόθεση με τη Δόξα Δράμας, προκειμένου να έχει το απόλυτο σε πιθανή σημερινή νίκη.

Ο τεχνικός της ομάδας Χουάν Φεράντο συμπεριέλαβε στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι εξής: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Πίτου Γκαρσία, Λούκας, Πίσπας.

Ενόψει του σημερινού αγώνα η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας το φίλαθλο κοινό ότι: «Μετά την παλικαρίσια νίκη της ομάδας μας στα Χανιά επί του Κισσαμικού με 2-1, σήμερα ο Βόλος υποδέχεται στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο της Νεάπολης τον πρωτοπόρο Εργοτέλη, σε ένα ματς που η παρουσία του κόσμου θα είναι καταλυτική.

Τον αγώνα θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, καθώς και απλών εισιτηρίων τα οποία τιμώνται 5 ευρώ και θα διατίθενται από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νεάπολης. Σημειωτέον, για την αγορά εισιτηρίων αγώνα απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί ο κάτοχός τους να είναι μέλος της ομάδας. Επιπλέον για τους μακροχρόνια ανέργους (περισσότερους από 6 μήνες ανεργίας), τους πολύτεκνους, αλλά και τα ΑΜΕΑ η είσοδος θα είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση να είναι μέλη της ΠΑΕ Βόλος (απαραίτητη η επίδειξη των σχετικών δικαιολογητικών και της κάρτας μέλους στην είσοδο).

Επιπλέον οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου δωρεάν.

Υπενθυμίζουμε η εγγραφή νέων μελών ή η ανανέωση της συνδρομής των παλαιών μελών κοστίζει 10 ευρώ και γίνεται στα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος) καθημερινά 9π.μ. – 2μ.μ. και 6μ.μ.-9μ.μ. Η είσοδος των φιλάθλων για τον αγώνα θα γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου της Νεάπολης (οδός Ύδρας)».

Μοναδικό πρόβλημα ο Ροβίθης

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα με την ΠΑΕ Βόλος και αυτή περιελάμβανε μυϊκή τόνωση και στατικές φάσεις και πραγματοποιήθηκε με μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκκι Παπαβασιλείου τον Μανόλη Ροβίθη ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Οι «18» που επιλέχθηκαν είναι οι: Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Yakubu, Λαμπάκης, Κοζορώνης, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Efford, Καπνίδης, Kwateng, Ιατρούδης, Αντωνίου, Σταθόπουλος. Η αποστολή αναχώρησε χθες το μεσημέρι με προορισμό τον Βόλο, ενώ στη βάση της θα επιστρέψει απόψε.

Οι σκόρερ της Football League

Ο Βασίλης Μάντζης της ΠΑΕ Βόλος εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Football League με 4 γκολ, μετά την ολοκλήρωση και της 4ης αγωνιστικής. Ακολουθούν με 2 γκολ οι Ηλιόπουλος (ΠΑΕ Βόλος), Λουκάο και Χατζής (Απόλλων Λάρισας), Τσέλιος (Εργοτέλης), Κουσκουνάς (Δόξα Δράμας) και Μαρουκάκης (Αήττητος Σπάτων).

Αναλυτικά:

4 γκολ

Μάντζης (ΠΑΕ Βόλος)

2 γκολ

Ηλιόπουλος (ΠΑΕ Βόλος)

Λουκάο, Χατζής (Απόλλων Λάρισας)

Τσέλιος (Εργοτέλης)

Κουσκουνάς (Δόξα Δράμας)

Μαρουκάκης (Αήττητος Σπάτων)

1 γκολ

Ανδρέου, Πέρεθ, Κρουθ, Μάρτινς, Κρητικός (Δόξα Δράμας), Λούκας Γκαρσία, Πίτου Γκαρσία, Φράγκος, Δημόπουλος, Καμπαγέρο (ΠΑΕ Βόλος), Τασιούλης, Μεϊρέλες, Σουλιώτης, Μαρκολίνο (Απόλλων Λάρισας), Μπουρσέλης, Έφορντ, Μπάτζιος, Γιακούμπου, Κοζορώνης , Μπουτσάκης, Ιατρούδης (Εργοτέλης), Σιατραβάνης (Κέρκυρα),

Ρούνεϊ, Γκότοβος, Συμελίδης, Συριόπουλος (ΑΟ Τρίκαλα), Κολ, Μωραΐτης, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (Παναχαϊκή), Περόνε, Ρόβας (Ηρακλής), Γεωργιάδης, Νίλι (Απόλλων Πόντου), Μαλόνγκα, Αρναρέλλης, Σιμόν (ΑΟΧ Κισσαμικός), Κόρστραμ, Παπανικολάου, Μπιανκόνι (Πλατανιάς), Κούστ, Πιαστόπουλος, Πέριτς, Παπαδόπουλος (Αιγινιακός), Λίτσκας (Καραϊσκάκης), Σπυρόπουλος (Αήττητος Σπάτων), Σμυρλής, Μασάδο, Γιαλούσης, Φραγκολάκης, Αυγενικού, Γιαλούσης (Ηρόδοτος), Ματζίρης, Στογιάνοβιτς (Σπάρτη).

Football League – 5η Αγωνιστική

Toσημερινό πρόγραμμα (3μ.μ.)

Αήττητος Σπάτων-Παναχαϊκή

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Πετρίδης (Χίου), Πλακάς (Δυτικής Αττικής)

4ος: Περράκης (Αθηνών)

ΠΑΕ Βόλος-Εργοτέλης

Διαιτητής: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Φραγιος (Μακεδονίας), Γούτας (Χαλκιδικής)

4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Πλατανιάς-ΑΟΧ/Κισσαμικός

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Παπαδάκης (Ημαθίας)

4ος: Γκαμάρης (Αθηνών)

Κέρκυρα-Δόξα Δράμας

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Κωτούλας (Κιλκίς), Δέλλιος (Πέλλας)

4ος: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

Σπάρτη-ΑΟΤ

Διαιτητής: Γιουματζίδης (Πέλλας)

Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αρκαδίας), Κύριος (Αρκαδίας)

4ος: Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας)

Ηρόδοτος-Απόλλων Καλαμαριάς (Πόντου)

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Τσιλίκας (Αιτ/νίας), Καρβούνης (Μεσσηνίας)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

Α.Ε. Καραϊσκάκης-Αιγινιακός

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Τυριακίδης (Μακεδονίας)

4ος: Ανδριανός (Αχαΐας)

Αύριο (3μ.μ.)

Ηρακλής-Απόλλων Λάρισας

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θανασιάς (Ηπείρου), Γκιόση (Θράκης)

4ος: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Γκολ Β.

1. Εργοτέλης 9-1 12

2. Απόλλων Λάρισας 8-1 10

3. Πλατανιάς 4-1 10

4. ΠΑΕ Βόλος 12-3 9

5. Ηρόδοτος 6-3 9

6. Δόξα Δράμας 7-6 7

7. Παναχαϊκή 4-3 7

8. Αήττητος Σπάτων 3-4 4

9. Ηρακλής 1908 2-3 4

10. Α.Ο. Κασσιόπη 1-3 4

11. Τρίκαλα 4-7 3

12. Απόλλων Πόντου 1-5 3

13. ΑE Καραϊσκάκης Άρτας 1-10 3

14. Σπάρτη 2-5 2

15. Αιγινιακός 4-9 2

16. ΑΟ Χανιά Κισσαμικός 3-7 1

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου